• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Test Sonucum Nedir Kızlar Yardımcı Olur Musunuz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İş yerinde zor olur diye yapamadım hiç bence akşam yaptığım için olabilir mi son 3 tane kaldı onlarda iş yerinde yapmaya çalışayım o zaman
Bence işyerinde yapın 5 dk da sonuç belli oluyor zaten. Ilk idrarla yapmayın. Ben 11 e kadar maksimum 3 bardak su içiyorum. 2. Idrarimla testi yapıyorum. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Evet canım yumurtlama olmuş şimdi bugünü yarını değerlendir mutlaka
Ve teste devam et bakalım silikleşecek mi önemli olan silikleşmesi. O zaman yumurta çatlamış olacak ve inşallah senin eşinle birlikte olmandan dolayı spermlerle bulusup döllenecek. İnşallah tutar canım hadi bakalım :)

Testi bugünde aynı saatte yaptım ve sonucu ekliyorum. Dune göre değişen bişey varmı yaaa. :olamaz:
2J2WpE.jpg

Bugün yaptınız mı test acaba ? Ben yaptım ikisi aynı gibi duruyo.
2J2WpE.jpg
silikleşmeye başlamış canım yani yumurtan çatlamış gibi duruyor. Yarın yine yap tam olarak silikleştiğinde testleri bırakabilirsin. Günleri değerlendirmeyi unutma :)

silikleşmeye başlamış canım yani yumurtan çatlamış gibi duruyor. Yarın yine yap tam olarak silikleştiğinde testleri bırakabilirsin. Günleri değerlendirmeyi unutma :)
Hadi yaa benim psikolojim bozuldu anlayamıyorum galiba :KK49: yarında yapayım bakalim nasıl olcak:) sizde var mı bişey yaptınız mı ?

Back