Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yumurtlama olmuş şimdi bugünü yarını değerlendir mutlakaMerhabalar kızlar 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün T çizgisi baya koyu çıktı sanki . Yumurtlamam olucak midir?? Bu konularda çok başarılı değilim yardımcı olur musunuz. Tecrübeli birilerinin yardımına ihtiyacım var
![]()
Test cizgisi kontrol cizgisinden baya koyu cikmis yani denemek icin tam zamani :)
PEvet canım yumurtlama olmuş şimdi bugünü yarını değerlendir mutlaka
Ve teste devam et bakalım silikleşecek mi önemli olan silikleşmesi. O zaman yumurta çatlamış olacak ve inşallah senin eşinle birlikte olmandan dolayı spermlerle bulusup döllenecek. İnşallah tutar canım hadi bakalım :)
Teşekkürler sevindim yaaa :)) Peki şimdi 2 gün üst üste olunca spermlerde kalite düşüklüğü olur diyorlar ondan kafama çok takılıyor bu konuEvet canım yumurtlama olmuş şimdi bugünü yarını değerlendir mutlaka
Ve teste devam et bakalım silikleşecek mi önemli olan silikleşmesi. O zaman yumurta çatlamış olacak ve inşallah senin eşinle birlikte olmandan dolayı spermlerle bulusup döllenecek. İnşallah tutar canım hadi bakalım :)
Akşam 10 dan sonra çok da önermiyolar 8 e kadar yap canım arasnda 5 6 saat geçsinP
Teşekkürler sevindim yaaa :)) Peki şimdi 2 gün üst üste olunca spermlerde kalite düşüklüğü olur diyorlar ondan kafama çok takılıyor bu konu(( yarın olsunda hemen denicem. Akşam saat 22.00 gibi tekrar yapsam sonuç alabilirmiyim. 11.30 da yapmıştım bu testimi. ?
![]()
Ayhhhh inşallah yaa bende çok istiyorum ancak düşünmemeye çalışıyorum. Yoksa olmuyomuşBunu bende merak ediyorum. Her gun yapip hamile kalan da cokBugunku testim onceki gunlere nazaran daha belirgin koyulukta ama sizinki kadar degil bi de aksam yapayim heyecanlandim:) hayirlisi ile insallah hamile kaliriz bu ay
![]()
Bende o saatte yapiyorum:) simdi bir de 19.30da yapicam arasinda 8 saat olmaliymis. Bi de en koyuyu gordugumuzdeki gun mu beraber olunmali yoksa ertesi gun muAyhhhh inşallah yaa bende çok istiyorum ancak düşünmemeye çalışıyorum. Yoksa olmuyomuşbenim dün bu kadar koyu değildi. Hep aynı saatte yapın testi ben hep 11.30 gibi yaptım 4. Günümde çift çizgiyi yakaladım:))
Walla ben bugün yarın diğer gün hep degerlendiricem işimi şansa bırakamam. Bende regli programı vardı orda yumurtlamam 22 ocak gözüküyor. Ne kadar çok farkediyor. Doğru bilgi için yumurtlama testi önemliymiş :)Bende o saatte yapiyorum:) simdi bir de 19.30da yapicam arasinda 8 saat olmaliymis. Bi de en koyuyu gordugumuzdeki gun mu beraber olunmali yoksa ertesi gun mu
Amin insallahhh Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.Bugun ve yarini degerlendirin. İliskiden sonra hemen kalkmayin yataktan.. Allah hayirli bir evlat nasip etsin insallah
Sizin yarin koyu çıkma ihtimali çok yüksek bence :)Bende o saatte yapiyorum:) simdi bir de 19.30da yapicam arasinda 8 saat olmaliymis. Bi de en koyuyu gordugumuzdeki gun mu beraber olunmali yoksa ertesi gun mu
Bence akşam 7 de yapmayın 11-12 arasi yapın. Çok sıvı tuketmeyin. Bende çalışıyorum biraz zor oluyo ama değer:)Ben üç aydır yapıyorum hiç yakalayamadım idrar mı az damlatiyorum bı yerde eksik mi yapıyorum anlamadım akşam 7 de yapıyorum hep bugün yumurtlama günüm akıntı kasık ağrısı her belirti var ama hiç çizgiyi göremedim
Yumurtlama gününüz gelmemiş sanırım. Sürekli olarak mi böyle çıkıyor? Ben 3-4 damla damlatiyorum. Gunden gune koyulasti. 7 de yaptığımda T çizgisi biraz siliklesmisti.Hep bu şekil neden acabaEki Görüntüle 2096850
Kesinlikle akşam yapılan yanıltıyor bence kafa karışıklığı oluyor.Sabah 11.30da yaptigimda epey koyuydu simdi siliklesmis saatle cok alakasi var anlasilan. Bundan sonra bende sadece sabahlari yapicam
Bence akşam 7 de yapmayın 11-12 arasi yapın. Çok sıvı tuketmeyin. Bende çalışıyorum biraz zor oluyo ama değer:)