Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar
Bu ay ilk defa ovulasyon testi işe takip etmeye başladım
28 günde 1 adet oluyorum. En son 21 nisanda regl oldum. Bu hafta test yapmaya başladım. Sizce nasıl? Tecrübesi olan bakabilir mi?
Teste devam et canım bı kaç güne pik olur pik gordugunde o 3 günü değerlendir ama bu sürede teste devM et Siliklesene kadar silik gördüğün günde eşinle birliktelik olsun
Teste devam et canım bı kaç güne pik olur pik gordugunde o 3 günü değerlendir ama bu sürede teste devM et Siliklesene kadar silik gördüğün günde eşinle birliktelik olsun
İnşallah, Geçen günlere göre daha koyu geldi bana acaba bugün pik olabilir mi diye düşündüm. Geçen ay sadece takvim hesabına göre pik olması gereken günde meraktan yapmıştım yine bu koyuluktaydı
İnşallah, Geçen günlere göre daha koyu geldi bana acaba bugün pik olabilir mi diye düşündüm. Geçen ay sadece takvim hesabına göre pik olması gereken günde meraktan yapmıştım yine bu koyuluktaydı