• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon test sonucu

aylacikim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Selamlar
Bu ay ilk defa ovulasyon testi işe takip etmeye başladım
28 günde 1 adet oluyorum. En son 21 nisanda regl oldum. Bu hafta test yapmaya başladım. Sizce nasıl? Tecrübesi olan bakabilir mi?

Eklentiler

• IMG_7328.webp
    IMG_7328.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 71
Teste devam et canım bı kaç güne pik olur pik gordugunde o 3 günü değerlendir ama bu sürede teste devM et Siliklesene kadar silik gördüğün günde eşinle birliktelik olsun

Teste devam et canım bı kaç güne pik olur pik gordugunde o 3 günü değerlendir ama bu sürede teste devM et Siliklesene kadar silik gördüğün günde eşinle birliktelik olsun
İnşallah, Geçen günlere göre daha koyu geldi bana acaba bugün pik olabilir mi diye düşündüm. Geçen ay sadece takvim hesabına göre pik olması gereken günde meraktan yapmıştım yine bu koyuluktaydı

İnşallah, Geçen günlere göre daha koyu geldi bana acaba bugün pik olabilir mi diye düşündüm. Geçen ay sadece takvim hesabına göre pik olması gereken günde meraktan yapmıştım yine bu koyuluktaydı
Takvimle ilerleme canım çoğu zaman yanıltıyor sen iki koyulukta gorene kadar devam et

Arkadaşlar yardım lütfen
Sizce pik var mı emin olamıyorum 😢

Eklentiler

• FD90A3DE-8837-4278-8857-13AAB0FC4F70.webp
    FD90A3DE-8837-4278-8857-13AAB0FC4F70.webp
    42 KB · Görüntüleme: 24
Back
X