• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Test Sonucu Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pircici

Sonsuz şükür !
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.654
3.136
133
Merhaba arkadaşlar. Adet döngüm ortalama 27/28 gün. Bugün döngünün 14.gün ve paylaştığım fotoda üstteki dün yapmış olduğum ovu testi alttaki bugün yaptığım test. Pik yapmış mı? Ayrıca sat 4 ağustos. Değerlendirdiğim günler (ne olur ne olmaz diye) :) 9,10,12,14,16 ağustos tarihleri. Bugün pik olduysa bugünü ve yarını mı değerlendireceğim? Bana yardımcı olur musunuz? Bu ay 5. denememiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
gWQkDQ.jpg

gWQkDQ

Ben varımmmm :))))))) alttaki test damlattığın gibi koyulaştıysa evet pik yapmış.Yok hayır damlattıysan 5 dk içinde böyle koyulaştı diyorsan daha pik yapmamış 2 gün içinde olcak demek

Merhaba arkadaşlar. Adet döngüm ortalama 27/28 gün. Bugün döngünün 14.gün ve paylaştığım fotoda üstteki dün yapmış olduğum ovu testi alttaki bugün yaptığım test. Pik yapmış mı? Ayrıca sat 4 ağustos. Değerlendirdiğim günler (ne olur ne olmaz diye) :) 9,10,12,14,16 ağustos tarihleri. Bugün pik olduysa bugünü ve yarını mı değerlendireceğim? Bana yardımcı olur musunuz? Bu ay 5. denememiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Geç oldu biraz ama yeni girdim bende hemen koyulastiysa pik yapmıştır çift çizgi çıktığı günü ve ertesi günü değerlendirilmeli 14 ve 16 yi degerlendirmissin hadi hayırlısı canım gün aşırı çalışmış sın zaten inşallah dollenip tutunur bebisin bende bu ay ilk defa yapıyorum ovulasyon testini 2. Günüm :KK14:
gWQkDQ.jpg

gWQkDQ

Adetin ilk gununden itibaren sayarak 11.12.13.14.15.16.17. Gunler testlerimi hergun ayni saatte yaptim.hic net bir kirmizi gormedim.duzenli 30 gunde adet olan birisiyim fikri olan varmi

Eklentiler

• 20191203_184507.jpg
    20191203_184507.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 63
Adetin ilk gununden itibaren sayarak 11.12.13.14.15.16.17. Gunler testlerimi hergun ayni saatte yaptim.hic net bir kirmizi gormedim.duzenli 30 gunde adet olan birisiyim fikri olan varmi
Daha gunu gelmemıs demekkı yapmaya devam et

Back