• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon test değerlendirmesi ?

lavinia1021

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
21
7
6
29
Herkese merhaba rica etsem tecrübeli olan birileri ovülasyon testlerimi değerlendirebilir mi ? 🌸

Eklentiler

• IMG_8432.jpeg
    IMG_8432.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 49
Kuzum 19 pik olmuş yani yumurtlama 20 şimdide çatlamış umarım değerlendirmişsiniz bir dolu bir boş olarak değerlendirmeye devam et muhakkak🥰

19 ve 20 yi değerlendirdim bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :))
Bundan sonra bu 3 günü üst üste değerlendir kuzum eşinde sperm problemı yoksa 3 günden sonrada 1 dolu bır boş olarak ilişkinize devam edin 🥰

Bugün dahil 3 gün üst üste sonra 1 gün olucak bir gün olmıcak 🥰
Verdiğiniz bütün cevaplar için çok teşekkür ederim 🌸bir şeyi daha merak ediyorum . Bu testlerde pik denilen günde yumurta çatlamış mı oluyor yoksa LH denilen hormon düzeyi mi yükseliyor ? Çatlama ne zaman gerçekleşiyor ?

Verdiğiniz bütün cevaplar için çok teşekkür ederim 🌸bir şeyi daha merak ediyorum . Bu testlerde pik denilen günde yumurta çatlamış mı oluyor yoksa LH denilen hormon düzeyi mi yükseliyor ? Çatlama ne zaman gerçekleşiyor ?
Pik yumurtanın çatlamak için hazır olduğunu gösterir kuzum ikisinde koyu çıktı zaman yani silikleşemeye başladığındada çatlamış oluyor 🥰bizim hamile kalmaya çalışanlar topiğimiz var istersen gelebilirsin bak 🥰

Pik yumurtanın çatlamak için hazır olduğunu gösterir kuzum ikisinde koyu çıktı zaman yani silikleşemeye başladığındada çatlamış oluyor 🥰bizim hamile kalmaya çalışanlar topiğimiz var istersen gelebilirsin bak 🥰
Yeni üye oldum ben şimdi takip ettim başka yapmam gereken bişey var mı ? 🤍

Back