- 21 Eylül 2023
- 21
- 7
- 6
- 29
- Konu Sahibi lavinia1021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tecrübeli değilim ama 19 20 arası çatlama olmuş gibi gözüküyor sonraki günler açılmaya başlamış renkHerkese merhaba rica etsem tecrübeli olan birileri ovülasyon testlerimi değerlendirebilir mi ?
Bende ilk defa bu testi yapıyorum ve kulübe yeni üye oldum belki birileri bu stres ve sıkıntıdan beni kurtarır diye bekliyorumÇok tecrübeli değilim ama 19 20 arası çatlama olmuş gibi gözüküyor sonraki günler açılmaya başlamış renk
Akintin varmiydi dikkat ettin mi hicBende ilk defa bu testi yapıyorum ve kulübe yeni üye oldum belki birileri bu stres ve sıkıntıdan beni kurtarır diye bekliyorum
EvetAkintin varmiydi dikkat ettin mi hic
Degerlendirmissindir umarım hadi hayırlısı olur inşallah
19 ve 20 yi değerlendirdim inşallah hayırlısı ile … çok teşekkür ederimDegerlendirmissindir umarım hadi hayırlısı olur inşallah
19 ve 20 yi değerlendirdim bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :))Kuzum 19 pik olmuş yani yumurtlama 20 şimdide çatlamış umarım değerlendirmişsiniz bir dolu bir boş olarak değerlendirmeye devam et muhakkak
Bundan sonra bu 3 günü üst üste değerlendir kuzum eşinde sperm problemı yoksa 3 günden sonrada 1 dolu bır boş olarak ilişkinize devam edin19 ve 20 yi değerlendirdim bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :))
Bundan sonra dediğin 19 undan sonraki 3 gün müBundan sonra bu 3 günü üst üste değerlendir kuzum eşinde sperm problemı yoksa 3 günden sonrada 1 dolu bır boş olarak ilişkinize devam edin
Bugün dahil 3 gün üst üste sonra 1 gün olucak bir gün olmıcakBundan sonra dediğin 19 undan sonraki 3 gün mü
Verdiğiniz bütün cevaplar için çok teşekkür ederim bir şeyi daha merak ediyorum . Bu testlerde pik denilen günde yumurta çatlamış mı oluyor yoksa LH denilen hormon düzeyi mi yükseliyor ? Çatlama ne zaman gerçekleşiyor ?Bugün dahil 3 gün üst üste sonra 1 gün olucak bir gün olmıcak
Pik yumurtanın çatlamak için hazır olduğunu gösterir kuzum ikisinde koyu çıktı zaman yani silikleşemeye başladığındada çatlamış oluyor bizim hamile kalmaya çalışanlar topiğimiz var istersen gelebilirsin bakVerdiğiniz bütün cevaplar için çok teşekkür ederim bir şeyi daha merak ediyorum . Bu testlerde pik denilen günde yumurta çatlamış mı oluyor yoksa LH denilen hormon düzeyi mi yükseliyor ? Çatlama ne zaman gerçekleşiyor ?
Yeni üye oldum ben şimdi takip ettim başka yapmam gereken bişey var mı ?Pik yumurtanın çatlamak için hazır olduğunu gösterir kuzum ikisinde koyu çıktı zaman yani silikleşemeye başladığındada çatlamış oluyor bizim hamile kalmaya çalışanlar topiğimiz var istersen gelebilirsin bak
Sen bana son adet tarihini birde beklediğin adet tarihin söyle kuzum listeye ekliyim seniYeni üye oldum ben şimdi takip ettim başka yapmam gereken bişey var mı ?
5 Eylül 5 EkimSen bana son adet tarihini birde beklediğin adet tarihin söyle kuzum listeye ekliyim seni
Orda her türlü bilgi alış verişi yapıyoruz okuldayım belirti birlikte vakit geçiriyoruz bir aile oldukYeni üye oldum ben şimdi takip ettim başka yapmam gereken bişey var mı ?