C cansucancan Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 195 40 25 Çarşamba 13:22 Konu Sahibi cansucancan #1 Kızlar dün doktora gittim kontrol için solda 22mm yumurta sağda 15mm yumurta var dedi bugğn ovulasyon test yaptım çatlama varmı anlayann yazabilir mi Eklentiler IMG_3769.jpeg 72,3 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar dün doktora gittim kontrol için solda 22mm yumurta sağda 15mm yumurta var dedi bugğn ovulasyon test yaptım çatlama varmı anlayann yazabilir mi
Ponciksi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2020 1.590 2.539 Çarşamba 13:26 Konu Sahibi cansucancan #2 Pik gibi akşam tekrar edin bide ilişki olsun nolur nolmaz
C cansucancan Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 195 40 25 Dün 10:53 Konu Sahibi cansucancan #3 Ponciksi .!.: Pik gibi akşam tekrar edin bide ilişki olsun nolur nolmaz Genişletmek için tıkla... Bugünde böyle çıktı çatlamıyormu acaba yumurtam doktor 22 mm yumurta var dedi çatlaması gereken boyutta değilmi Eklentiler IMG_3842.jpeg 180,9 KB · Görüntüleme: 10
Ponciksi .!.: Pik gibi akşam tekrar edin bide ilişki olsun nolur nolmaz Genişletmek için tıkla... Bugünde böyle çıktı çatlamıyormu acaba yumurtam doktor 22 mm yumurta var dedi çatlaması gereken boyutta değilmi
Ponciksi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2020 1.590 2.539 Dün 11:14 Konu Sahibi cansucancan #4 cansucancan .!.: Bugünde böyle çıktı çatlamıyormu acaba yumurtam doktor 22 mm yumurta var dedi çatlaması gereken boyutta değilmi Genişletmek için tıkla... Rengi kırılmış gibi çatlamış olabilir akiam üstüde dene istersen ilk idrar ile yapmadın dimi
cansucancan .!.: Bugünde böyle çıktı çatlamıyormu acaba yumurtam doktor 22 mm yumurta var dedi çatlaması gereken boyutta değilmi Genişletmek için tıkla... Rengi kırılmış gibi çatlamış olabilir akiam üstüde dene istersen ilk idrar ile yapmadın dimi
C cansucancan Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 195 40 25 Dün 11:17 Konu Sahibi cansucancan #5 Ponciksi .!.: Rengi kırılmış gibi çatlamış olabilir akiam üstüde dene istersen ilk idrar ile yapmadın dimi Genişletmek için tıkla... Yok 2 . İdrar ile yaptım su alımını kesitm yarın yine bakıcam bakalım
Ponciksi .!.: Rengi kırılmış gibi çatlamış olabilir akiam üstüde dene istersen ilk idrar ile yapmadın dimi Genişletmek için tıkla... Yok 2 . İdrar ile yaptım su alımını kesitm yarın yine bakıcam bakalım