Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takip

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizim2503

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
456
323
53
31
Şu testleri anlatacak biri var mı acaba kafam karıştı pik olmus mu olmamış mı ?

Eklentiler

• IMG20210113193054.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 38
Peki herkesin testi normal çizgisi kopkoyu Kırmızıyken bendeki neden böyle
Benimkiler de boyle kontrol cizgisi canli degil. Bu testler boyle galiba. Ama pik gunu olunca ikiside tammm kopkoyu kirmizi oluyo.merak etme yani o yuzden.vede dewam et yapmaya daha cok var gorunuyor Senin pike.

Benimkiler de boyle kontrol cizgisi canli degil. Bu testler boyle galiba. Ama pik gunu olunca ikiside tammm kopkoyu kirmizi oluyo.merak etme yani o yuzden.vede dewam et yapmaya daha cok var gorunuyor Senin pike.
Normalde 2 gün geçti ama son 3 aydır regl tarihimde oynama oldu o yüzden 16 si diye hesaplıyorum ben ortalama aldığımda

Normalde 2 gün geçti ama son 3 aydır regl tarihimde oynama oldu o yüzden 16 si diye hesaplıyorum ben ortalama aldığımda
Allah Allah, atladigin gun oldumu acaba testlerde yapmadigin gun varmi? Kacirdinmi acaba yumurtlama yi? (Ben yumurtlamadan 14gun sonra hep olurum adet .)Gecikme de olsa adetinde , piki etkilermi sanmam yaa.

Allah Allah, atladigin gun oldumu acaba testlerde yapmadigin gun varmi? Kacirdinmi acaba yumurtlama yi? (Ben yumurtlamadan 14gun sonra hep olurum adet .)Gecikme de olsa adetinde , piki etkilermi sanmam yaa.
Hiç atlamadim yani adetin 3. Günü başladım teste hala da devam ediyorum kafamı karıştıran şu oldu iki gün ayni koyulukta sonraki gün daha silik sonraki gün tamamen silindi

Hiç atlamadim yani adetin 3. Günü başladım teste hala da devam ediyorum kafamı karıştıran şu oldu iki gün ayni koyulukta sonraki gün daha silik sonraki gün tamamen silindi
Bundan once ki aylarda yaptinmi ovulasyon test , her aymi boyle, buaymi boyle oldu.bir keresinde okumustum bu testlerle ilgili,herkeste illada ayni kopkoyu olacak diye bisey yok, ikisi ayni koyulukta oldumu onun piki odur yaziyodu. Belki seninde boyledir.

Ama, bana hic pik olmus gibi gelmedi o iki gun esitlenenlerde.3aydir adet gunlerin oynamis ya, belki gec yumurtlama olacaktir buay .Sen adet gelene kadar dewam et.adete 1gun kala bile yumurtlayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…