- 24 Ocak 2020
- 456
- 323
- 53
- 31
- Konu Sahibi Denizim2503
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henuz yok anladığım kadarıylaŞu testleri anlatacak biri var mı acaba kafam karıştı pik olmus mu olmamış mı ?
Hic olmamis daha.Şu testleri anlatacak biri var mı acaba kafam karıştı pik olmus mu olmamış mı ?
Peki herkesin testi normal çizgisi kopkoyu Kırmızıyken bendeki neden böyleHic olmamis daha.
Benimkiler de boyle kontrol cizgisi canli degil. Bu testler boyle galiba. Ama pik gunu olunca ikiside tammm kopkoyu kirmizi oluyo.merak etme yani o yuzden.vede dewam et yapmaya daha cok var gorunuyor Senin pike.Peki herkesin testi normal çizgisi kopkoyu Kırmızıyken bendeki neden böyle
Normalde 2 gün geçti ama son 3 aydır regl tarihimde oynama oldu o yüzden 16 si diye hesaplıyorum ben ortalama aldığımdaBenimkiler de boyle kontrol cizgisi canli degil. Bu testler boyle galiba. Ama pik gunu olunca ikiside tammm kopkoyu kirmizi oluyo.merak etme yani o yuzden.vede dewam et yapmaya daha cok var gorunuyor Senin pike.
Allah Allah, atladigin gun oldumu acaba testlerde yapmadigin gun varmi? Kacirdinmi acaba yumurtlama yi? (Ben yumurtlamadan 14gun sonra hep olurum adet .)Gecikme de olsa adetinde , piki etkilermi sanmam yaa.Normalde 2 gün geçti ama son 3 aydır regl tarihimde oynama oldu o yüzden 16 si diye hesaplıyorum ben ortalama aldığımda
Hiç atlamadim yani adetin 3. Günü başladım teste hala da devam ediyorum kafamı karıştıran şu oldu iki gün ayni koyulukta sonraki gün daha silik sonraki gün tamamen silindiAllah Allah, atladigin gun oldumu acaba testlerde yapmadigin gun varmi? Kacirdinmi acaba yumurtlama yi? (Ben yumurtlamadan 14gun sonra hep olurum adet .)Gecikme de olsa adetinde , piki etkilermi sanmam yaa.![]()
Bundan once ki aylarda yaptinmi ovulasyon test , her aymi boyle, buaymi boyle oldu.bir keresinde okumustum bu testlerle ilgili,herkeste illada ayni kopkoyu olacak diye bisey yok, ikisi ayni koyulukta oldumu onun piki odur yaziyodu. Belki seninde boyledir.Hiç atlamadim yani adetin 3. Günü başladım teste hala da devam ediyorum kafamı karıştıran şu oldu iki gün ayni koyulukta sonraki gün daha silik sonraki gün tamamen silindi
Ama, bana hic pik olmus gibi gelmedi o iki gun esitlenenlerde.3aydir adet gunlerin oynamis ya, belki gec yumurtlama olacaktir buay .Sen adet gelene kadar dewam et.adete 1gun kala bile yumurtlayan varHiç atlamadim yani adetin 3. Günü başladım teste hala da devam ediyorum kafamı karıştıran şu oldu iki gün ayni koyulukta sonraki gün daha silik sonraki gün tamamen silindi
Yeni başladım bu ayBundan once ki aylarda yaptinmi ovulasyon test , her aymi boyle, buaymi boyle oldu.bir keresinde okumustum bu testlerle ilgili,herkeste illada ayni kopkoyu olacak diye bisey yok, ikisi ayni koyulukta oldumu onun piki odur yaziyodu. Belki seninde boyledir.
Devam ediyorum zaten ama bu testler de sanki bir şey var gibi geliyorAma, bana hic pik olmus gibi gelmedi o iki gun esitlenenlerde.3aydir adet gunlerin oynamis ya, belki gec yumurtlama olacaktir buay .Sen adet gelene kadar dewam et.adete 1gun kala bile yumurtlayan var
Yok yok testler normal. Sadece pik yok daha.keske gecen ay ki testlerimin resmi dursaydi atsaydim daha net anlardin ,aynen bu sekilde basliyo silikligi 13 .gunde falan pik oluyo bnde.Devam ediyorum zaten ama bu testler de sanki bir şey var gibi geliyor