Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takip

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal hatta normal olan bu diye biliyorum. Ovulasyon testi yapmanıza gerek yok bence 12 14. Günü gebelik testi yapın inşallah tutmuştur:)

Normal hatta normal olan bu diye biliyorum. Ovulasyon testi yapmanıza gerek yok bence 12 14. Günü gebelik testi yapın inşallah tutmuştur:)
İnşallah Yedi aydır deniyorum. Aslında doktora gitmek istiyorum ama kendime iki ay daha süre verdim. Bu arada YouTube dan hamile kalmakla ilgili meditasyonda yapmaya başladım stresi azaltıp kafamı rahatlatmak için. İnşallah tüm isteyenler ve ben normal yoldan hamile kalırız

Bu ayda hamilelik gerçekleşmezse, Hiç gitmediyseniz iyi bir doktor bulup gidin derim boşa kürek çekmiş olmayın

Merhaba bende bu ay ovulasyon takibine başladım adetin.17.günü yumurtlama oldu 5gundur çatlamadı kafam karıştı catlicakmi catlamicakmi diye testlerinize baktım da 10 gün sonra mi catladi sizin

Merhaba bende bu ay ovulasyon takibine başladım adetin.17.günü yumurtlama oldu 5gundur çatlamadı kafam karıştı catlicakmi catlamicakmi diye testlerinize baktım da 10 gün sonra mi catladi sizin
Hayır öyle değil benim 13 pik oldu 14.günü silikleşti yani çatlama oldu. Sonra 10 gün sonrasında tekrar koyulaşmaya başladı o şekilde hamileliğimi öğrendim.
Durumunuzla ilgili elbet tecrübeli olanlar vardır yardımcı olacaklardır.
Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla daha fazla üzülmeden bu ay hayırlı haberi alın inşAllah

Bugün çatladı benimde gerisi bize ve allaha kaldi

Bnmkinede bakarmsnz

Eklentiler

• IMG-20210123-WA0034.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…