Biz de 7 8 aydir bebek istiyoruz . 6 aydir ovulasyon takibi yapiyorum hala gebelik olmadi. Merak ettigim bi sey var. Rahim filmini siz mi istediniz doktorunuz mu önerdi. Benim doktorum hala eşimden bile tahlil istemedi de.Kızlar merhaba. Biz 8 aydır bebek istiyoruz eşimle tüm gerekli tahlilleri yaptırdık. Rahim filmi dahil. Çok şükür bir sorunumuz yokmuş . 5 ayda ovulasyon takibi yaptım. 6. aya başalayacağım. Size sorum benim durumumda olup uzun takip yapıp gebe kalan var mı? Kaçıncı takipte gebe kaldınız?
Benim ısrarım üzerine yaptı yoksa yapmayacaktı. Ben çok kafaya takıyorum içim rahatlasın en azından dedim de öyle yaptı.Biz de 7 8 aydir bebek istiyoruz . 6 aydir ovulasyon takibi yapiyorum hala gebelik olmadi. Merak ettigim bi sey var. Rahim filmini siz mi istediniz doktorunuz mu önerdi. Benim doktorum hala eşimden bile tahlil istemedi de.
Ben aylarca yaptım bi sonuc alamadım doktorlarda hormonlara bakıp bakıp bi sorun yok diyip yolladılar sağolsunlar. Meğer yumurtalarım gelişmiyomuş zaten ovulasyonda da o kopkoyu piki hiç görememiştim herhalde bu yüzdenmiş.Kızlar merhaba. Biz 8 aydır bebek istiyoruz eşimle tüm gerekli tahlilleri yaptırdık. Rahim filmi dahil. Çok şükür bir sorunumuz yokmuş . 5 ayda ovulasyon takibi yaptım. 6. aya başalayacağım. Size sorum benim durumumda olup uzun takip yapıp gebe kalan var mı? Kaçıncı takipte gebe kaldınız?
Ben piki her seferinde yakalıyorum yumurtlamada oluyor ama bebek olmadı halaBen aylarca yaptım bi sonuc alamadım doktorlarda hormonlara bakıp bakıp bi sorun yok diyip yolladılar sağolsunlar. Meğer yumurtalarım gelişmiyomuş zaten ovulasyonda da o kopkoyu piki hiç görememiştim herhalde bu yüzdenmiş.
Size hiç ultrasondan bakmadı mı doktorlar? Ben gittiğimde hem 3. Gün transvajinal ultrason ile yumurtaları saydı hemde normal regl dönemim dışında bakmıştı ultrason ile.Ben aylarca yaptım bi sonuc alamadım doktorlarda hormonlara bakıp bakıp bi sorun yok diyip yolladılar sağolsunlar. Meğer yumurtalarım gelişmiyomuş zaten ovulasyonda da o kopkoyu piki hiç görememiştim herhalde bu yüzdenmiş.
Bakmadılar canım bende bilemedim hep gerek görmediler herhalde dedimSize hiç ultrasondan bakmadı mı doktorlar? Ben gittiğimde hem 3. Gün transvajinal ultrason ile yumurtaları saydı hemde normal regl dönemim dışında bakmıştı ultrason ile.
Eşine bakıldı mı pekiBen piki her seferinde yakalıyorum yumurtlamada oluyor ama bebek olmadı hala
Evet çok şükür onunda değerleri güzel.Eşine bakıldı mı peki
O zaman olmaması için sebep ne olabilir bilemedim enfeksiyonunuz olabilir tüplerde bi sorun olabilir rahim filmi çekilin istersenizEvet çok şükür onunda değerleri güzel.
Merhaba 6 yıllık evliyim saglik acisindan hicbir sorunumuz yok 3,5 yildir istiyoruz son 1,5 uldir ovulasyon testi ile takip ediyorum yinede olmuyorKızlar merhaba. Biz 8 aydır bebek istiyoruz eşimle tüm gerekli tahlilleri yaptırdık. Rahim filmi dahil. Çok şükür bir sorunumuz yokmuş . 5 ayda ovulasyon takibi yaptım. 6. aya başalayacağım. Size sorum benim durumumda olup uzun takip yapıp gebe kalan var mı? Kaçıncı takipte gebe kaldınız?
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda hepimizeMerhaba 6 yıllık evliyim saglik acisindan hicbir sorunumuz yok 3,5 yildir istiyoruz son 1,5 uldir ovulasyon testi ile takip ediyorum yinede olmuyor
Daha önce hiç gebe kaldınız mı?Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda hepimize
Daha önce hic gebe kaldiniz mi?Merhaba 6 yıllık evliyim saglik acisindan hicbir sorunumuz yok 3,5 yildir istiyoruz son 1,5 uldir ovulasyon testi ile takip ediyorum yinede olmuyor
Aminnn insallahRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda hepimize
Evet 2015 yılında dogaldan gebe kaldim 3 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldimDaha önce hic gebe kaldiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?