- 20 Ağustos 2021
- 1.926
- 738
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Aynen kuzum bende öyle düşündüm. Buda bugun ki. Sanırım çatlama 14.günde olacak ya da 15Az kalmış canım bence ama tam pik değil gibi sen yine de değerlendir
İlk önce yumurtlama göreceksiniz bu da T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda gerçekleşmiş sayılır. Yumurtlamayı gördüğünüz günü değerlendireceksiniz akabinide 3 günü de değerlendirin. Teste devam T çizgisi silikleşmeye başladığında çatlama gerçekleşmiş olur bu günü de değerlendirin daha sonrasında teste gerek yok. Her kadının adet döngüsü ve yumurtlama tarihi elbette farklıdır. Ayrıca testiniz koyulaşmaya başladı aaa yarın yumurtlama olur diye düşünmeyin birden bire koyulaşıp yumurtalama zamanına girmiş olabilirsiniz. Ayrıca saydam sümüksü akıntınızdan ya da kasık vs. ağrınızdan da yumurtladığınızı da anlayabilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda :)
Aşşağıdaİlk önce yumurtlama göreceksiniz bu da T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda gerçekleşmiş sayılır. Yumurtlamayı gördüğünüz günü değerlendireceksiniz akabinide 3 günü de değerlendirin. Teste devam T çizgisi silikleşmeye başladığında çatlama gerçekleşmiş olur bu günü de değerlendirin daha sonrasında teste gerek yok. Her kadının adet döngüsü ve yumurtlama tarihi elbette farklıdır. Ayrıca testiniz koyulaşmaya başladı aaa yarın yumurtlama olur diye düşünmeyin birden bire koyulaşıp yumurtalama zamanına girmiş olabilirsiniz. Ayrıca saydam sümüksü akıntınızdan ya da kasık vs. ağrınızdan da yumurtladığınızı da anlayabilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda :)
öerhab teşekkür ederim. Bu arada sana yazacağım şeyi aşşağıya ayrı olarak yazdım yanlışlıkla. Testin daha koyu oldu sonradan sizce bugun müdür çatlama.İlk önce yumurtlama göreceksiniz bu da T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda gerçekleşmiş sayılır. Yumurtlamayı gördüğünüz günü değerlendireceksiniz akabinide 3 günü de değerlendirin. Teste devam T çizgisi silikleşmeye başladığında çatlama gerçekleşmiş olur bu günü de değerlendirin daha sonrasında teste gerek yok. Her kadının adet döngüsü ve yumurtlama tarihi elbette farklıdır. Ayrıca testiniz koyulaşmaya başladı aaa yarın yumurtlama olur diye düşünmeyin birden bire koyulaşıp yumurtalama zamanına girmiş olabilirsiniz. Ayrıca saydam sümüksü akıntınızdan ya da kasık vs. ağrınızdan da yumurtladığınızı da anlayabilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda :)
Aynen canım aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum bugün iki çizgide çok koyuydu. Bugünü değerlendirme konusunda kararsız kaldım. Çünkü bugun yumurtlama olduysa yarın yarın çatlayacak büyük ihtimal. Bu durum da da yarın ilişki olması mı gerek.Bence gene yumurtlama değil canım ikiside aynı koyulukta olacak ama dediğim gibi ilk önce ikisini aynı koyulukta yada T çizgisini daha koyu gördüğünde ilk yumurtalamayı görmüş olacaksın. Sonraki günlerde T çizgisi silikleşmeye başladığında çatlama kabul edeceksin. Ovulasyondan 2 saat önce sıvı tüketimini bırakman lazım ayrıca her gün aynı saatte yapman mantıklı fakat ilk idrarınla yapmayacaksın
Henüz olmamış bence , belki bir kaç gün sonraTeşekkür ederim testime bir saat sonra baktığımda böyle olmuş daha koyu net. Diğerleri de beklememiş olmasına rağmen koyu olmamıştı. Bugün çatlama mı olmuştur peki
Öyle yaptım değerlendirdim. Tutsun inşallahhem yumurtlama hemde çatlamayı değerlendirebilirsiniz daha mantıklı olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?