Ovulasyon takibindeyim. Sizce?

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.926
738
73
Kızlar ilk defa ovulasyon takibi yapıyorum. Adetlerim biraz düzensiz bu yüzden yumurta çatlama gününü bilemiyorum. Bugün reglemin 12.günü ovulasyon testlerimi ekledim .son üç gün. Sizce bugun çatlama günü mü. Yoksa yaklaştığımın göstergesi mi? Bugün son yaptığım daha belirgin?

Eklentiler

• C158AACC-9673-4B91-963B-B06B095AE3B1.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 76
Az kalmış canım bence ama tam pik değil gibi sen yine de değerlendir
Aynen kuzum bende öyle düşündüm. Buda bugun ki. Sanırım çatlama 14.günde olacak ya da 15

Eklentiler

• 2E279D07-3EDB-4C4B-84DE-B8A5D4DEC739.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 73
Bugün ki sonuç. İki gündür aynı renkte, çatlama günü demek ki. Ya da yaklaştığım anlamında mı bilemedim. Kafam karıştı

Eklentiler

• ABCFFBC4-1EF6-4641-89C5-C0FB75CD3BD5.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 55
İlk önce yumurtlama göreceksiniz bu da T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda gerçekleşmiş sayılır. Yumurtlamayı gördüğünüz günü değerlendireceksiniz akabinide 3 günü de değerlendirin. Teste devam T çizgisi silikleşmeye başladığında çatlama gerçekleşmiş olur bu günü de değerlendirin daha sonrasında teste gerek yok. Her kadının adet döngüsü ve yumurtlama tarihi elbette farklıdır. Ayrıca testiniz koyulaşmaya başladı aaa yarın yumurtlama olur diye düşünmeyin birden bire koyulaşıp yumurtalama zamanına girmiş olabilirsiniz. Ayrıca saydam sümüksü akıntınızdan ya da kasık vs. ağrınızdan da yumurtladığınızı da anlayabilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda :)

Teşekkür ederim testime bir saat sonra baktığımda böyle olmuş daha koyu net. Diğerleri de beklememiş olmasına rağmen koyu olmamıştı. Bugün çatlama mı olmuştur peki

Eklentiler

• 6530E3B6-99F8-4AC7-93E4-B8DE1B5F314E.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 64
Aşşağıda
öerhab teşekkür ederim. Bu arada sana yazacağım şeyi aşşağıya ayrı olarak yazdım yanlışlıkla. Testin daha koyu oldu sonradan sizce bugun müdür çatlama.

Bence gene yumurtlama değil canım ikiside aynı koyulukta olacak ama dediğim gibi ilk önce ikisini aynı koyulukta yada T çizgisini daha koyu gördüğünde ilk yumurtalamayı görmüş olacaksın. Sonraki günlerde T çizgisi silikleşmeye başladığında çatlama kabul edeceksin. Ovulasyondan 2 saat önce sıvı tüketimini bırakman lazım ayrıca her gün aynı saatte yapman mantıklı fakat ilk idrarınla yapmayacaksın

Aynen canım aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum bugün iki çizgide çok koyuydu. Bugünü değerlendirme konusunda kararsız kaldım. Çünkü bugun yumurtlama olduysa yarın yarın çatlayacak büyük ihtimal. Bu durum da da yarın ilişki olması mı gerek. ya da bu iki günü de değerlendirmek mi gerek peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…