Ovulasyon takibi topiği buraya gelsiiin..😊

Bende sadece yumurtlamayı değerlendirdim 😕 çatlamayı değerlendiremedim diye biraz moralim bozuk 😂😕😕
Hiç bozulmasın moralin ben ağustos ayında testte gördüğüm bi yarım yamalak pikle bir kere deneme ile hamile kalmıştım yani hiç belli olmuyor da cidden 😅

Ay gerçekten mii hadi inşallah 😂 kimyasal mı oldu sonra ne oldu 😕
Yok insan bazen keşke kimyasal olsaydı o diyor ama daha kötüsü dış gebelik yaşamıştım onda da iki ay sürdü bitmesi süreç uzadı ve tek tüpüm kapalı şuan hadi hayırlısı diyorum bundan sonrası için de

Yok insan bazen keşke kimyasal olsaydı o diyor ama daha kötüsü dış gebelik yaşamıştım onda da iki ay sürdü bitmesi süreç uzadı ve tek tüpüm kapalı şuan hadi hayırlısı diyorum bundan sonrası için de
Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde tekrar nasip eder inşallah canım bekleyen herkese ♥️

Canım hergün test yapmaya devam et C tarafı koyuluğunda T tarafı da koyu olunca yumurtlama oluyor. İlişki olması lazım ertesi gün yine yapmaya devam testi eğer silikleşme olursa yumurtlama çatlamış oluyor o günü de değerlendirmeniz gerek 😊
IMG_5125.webp

Dediğin givi değerlendirdim canım umarım catlama olmuştur ve gebelik olusur rabbim nasip etsin çok istiyorum 🤲🏻💜

Back
X