- 30 Ekim 2016
- 1.421
- 499
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Adetime 2 gün ver ovülasyon testi yaptım hamile olsaydım çizgi daha koyumu olurdu acabaOvulasyon takibi hakkında tecrübeliyim takipler yapıyorum . Takibini yaptırmak isteyenler gelebilir
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bebişlerle doldursun
Evet canım C tarafı gibi koyu olurdu yani LH testi de belli oluyor hamileliğiAdetime 2 gün ver ovülasyon testi yaptım hamile olsaydım çizgi daha koyumu olurdu acaba
O zaman paylaştığım test negatif sanırımEvet canım C tarafı gibi koyu olurdu yani LH testi de belli oluyor hamileliği
Ovulasyon takibi hakkında tecrübeliyim takipler yapıyorum . Takibini yaptırmak isteyenler gelebilir
Merhaba bende 5 Şubat adet gördüm 8 şubatta bitti 9 Şubat dan beri ovulasyon takibi yapıyorum ama hala anlayamadım nasıl bir süreç olduğunuOvulasyon takibi hakkında tecrübeliyim takipler yapıyorum . Takibini yaptırmak isteyenler gelebilir
Adetime 2 gün ver ovülasyon testi yaptım hamile olsaydım çizgi daha koyumu olurdu acaba
Canım hergün test yapmaya devam et C tarafı koyuluğunda T tarafı da koyu olunca yumurtlama oluyor. İlişki olması lazım ertesi gün yine yapmaya devam testi eğer silikleşme olursa yumurtlama çatlamış oluyor o günü de değerlendirmeniz gerekMerhaba bende 5 Şubat adet gördüm 8 şubatta bitti 9 Şubat dan beri ovulasyon takibi yapıyorum ama hala anlayamadım nasıl bir süreç olduğunu
İkinci sırada yumurtlama olmış üçüncü sırada çatlamış zaten canım inşallah değerlendirdin o günleri
Sadece yumurtlama gününü değerlendirdim çatlamayı malesef ama yine de şans vardır değil miİkinci sırada yumurtlama olmış üçüncü sırada çatlamış zaten canım inşallah değerlendirdin o günleri
Nasipse eğer tabikide var güzel günü değerlendirmişsindir inşallah olmuştur :)Sadece yumurtlama gününü değerlendirdim çatlamayı malesef ama yine de şans vardır değil mi
İnşaAllah olmuştur yaa ben tek tüplüyüm daha bir de şansım da yüzde elli yüzde elliye düştü Rabbim zorlaştırmadan nasip etsin diyorumNasipse eğer tabikide var güzel günü değerlendirmişsindir inşallah olmuştur :)
Canım benim dualarım seninle inşallah bu ay güzel haberi alırsın :)İnşaAllah olmuştur yaa ben tek tüplüyüm daha bir de şansım da yüzde elli yüzde elliye düştü Rabbim zorlaştırmadan nasip etsin diyorum
İnşaAllah çok teşekkür ederimmmCanım benim dualarım seninle inşallah bu ay güzel haberi alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?