• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon takibi topiği buraya gelsiiin..😊

Ovulasyon takibi hakkında tecrübeliyim takipler yapıyorum . Takibini yaptırmak isteyenler gelebilir 😊
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bebişlerle doldursun 🤲🏻🩷💙
Adetime 2 gün ver ovülasyon testi yaptım hamile olsaydım çizgi daha koyumu olurdu acaba

Eklentiler

• IMG_8339.webp
    IMG_8339.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 19
Ovulasyon takibi hakkında tecrübeliyim takipler yapıyorum . Takibini yaptırmak isteyenler gelebilir 😊

Merhaba bende 5 Şubat adet gördüm 8 şubatta bitti 9 Şubat dan beri ovulasyon takibi yapıyorum ama hala anlayamadım nasıl bir süreç olduğunu 🥲

Adetime 2 gün ver ovülasyon testi yaptım hamile olsaydım çizgi daha koyumu olurdu acaba
Merhaba bende 5 Şubat adet gördüm 8 şubatta bitti 9 Şubat dan beri ovulasyon takibi yapıyorum ama hala anlayamadım nasıl bir süreç olduğunu 🥲
Canım hergün test yapmaya devam et C tarafı koyuluğunda T tarafı da koyu olunca yumurtlama oluyor. İlişki olması lazım ertesi gün yine yapmaya devam testi eğer silikleşme olursa yumurtlama çatlamış oluyor o günü de değerlendirmeniz gerek 😊

Adetten sonra yapmaya başladım ama anlamadım kopkoyu değil git gide de silikleşecek galiba

Ben bu ay ilk defa ovülasyon yaptım 13 ü geceyi ve 15 i değerlendire bildim 14 daha aynı koyulukta değil diye es geçtim ama çatlamış yumurta tutar mı

Eklentiler

• IMG_9131.webp
    IMG_9131.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 3
Back
X