- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Yumurtlama olmamış daha. Çok erken yapmaya başlamışsınız. Adet siklusunuz kaç günse 14 gün çıkarın 2-3 gün de erken yumurtlama ihtimaline karşı önceden başlayın yeterli. Sanırım adet biter bitmez başlamışsınız. 19-20 günde bir adet olan biri anca bu kadar erken yumurtlayabilir. Testi yapmaya devam edinKızlar merhaba. Ben ilk defa ovülasyon takibi yapıyorum. Adetimin 5.gününde başladım. 5günü silikti ama 6.gününden sonra 2.çizgiyi net görmeye başladım. Ama cumarttesi 7.gün en netti ekte resime ekledim daha sınraki 2 gün silikleşmeye baladı. Sizce cumartesi yumurtlama günüm olabilir mi ? Çünkü yumurtlama günü ya da öncesi bu kadar net çıkar mı? Tam kırmızı olması gerekiyormuş. Daha bekleip testi yapmaya devam edeyim mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 2592102 Eki Görüntüle 2592103 Eki Görüntüle 2592104 Eki Görüntüle 2592105
O zaman doğru olanı yapmışsınız erken de yumurtlayabilirsiniz. Ama henüz yumurtlama gibi görünmüyor testler.Evet ama benim bazen 20 günde bir bazen de 35 güne çıkuyor. Bebek düşündüğümüzden beri adetim karıştı birbirine o yüzden adetim bittiği andan başladım. Kaçırmamak adına. Peki bu kadar 2..çizginin belirgin çıkması normal midir ?
Ben 24 günde bir oluyorum yumurtlamam adet baslangicini bir sayarsak8. Yada 9. Gün oluyor erken yumurtluyorumEvet ama benim bazen 20 günde bir bazen de 35 güne çıkuyor. Bebek düşündüğümüzden beri adetim karıştı birbirine o yüzden adetim bittiği andan başladım. Kaçırmamak adına. Peki bu kadar 2..çizginin belirgin çıkması normal midir ?
Peki bu şekilde gebelik oluştu mu hiç. Bu düşüklükte LH’ta yumurta çatlamayabilir. İğne yaptırıyor musunuz ?Ben 24 günde bir oluyorum yumurtlamam adet baslangicini bir sayarsak8. Yada 9. Gün oluyor erken yumurtluyorumikinci çizgi sizin gibi oluyor sonra devem ediyorum adete kadar çizgi hep silik çıkıyor yani ilk koyulugu yakaladığıimda benim yumurtlamam gerçekleşiyor bu ay doktor kontrolü ile de dogruladim
Eskiden 22 günde bir oluyordum bir kızım oldu o zamanda şimdi 24 günde bir oluyorum cuma günü 13 mm idi ultrasonda ovaluasyon testinde daha yeni yeni koyu olmaya başladı yarın yumurtlama dört aydır test ile takip ediyorum yani yarın 20/21 mm olur Allah'ın izniyle bu 6. Ayın bu ayda olmazsa doktor başka tedavilere başlayacak ama benim yaşım var 35 o yüzden bide ultrasonda tek yumurta gördü amh testi istedi muhtemelen amh düşük çıkacak yani ikinci çocuğum olamayabilir herşey kader kısmet Rabbim ne derse o oluyor çok istiyorum ama olmayacak gibi dilerim sizlere nasip olurPeki bu şekilde gebelik oluştu mu hiç. Bu düşüklükte LH’ta yumurta çatlamayabilir. İğne yaptırıyor musunuz ?
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimÇok teşekkğr ederim. Benim daha ilk 10 aydır evliyiz 2 aydır istiyoruz. Ve korunmuyoruz. Ama bu ay ovülasyon testine başladım. Doktor bi sorun yok olur 1 sene içinde demişti ama ben heyecanlıyım. O da haliyle adetimi bozuyor. Bakalım eğer bunlar yumurtlama ise umarım güzel sonuçlar alırız. Allah sana da 2.kez anne olmayı nasip etsin. Dualarım seninle
Olur bence umudunuzu kaybetmeyin gayet güzel gelişmiş yumurta. Amh düşük bile çıksa hala yumurta var demektir olur yaniEskiden 22 günde bir oluyordum bir kızım oldu o zamanda şimdi 24 günde bir oluyorum cuma günü 13 mm idi ultrasonda ovaluasyon testinde daha yeni yeni koyu olmaya başladı yarın yumurtlama dört aydır test ile takip ediyorum yani yarın 20/21 mm olur Allah'ın izniyle bu 6. Ayın bu ayda olmazsa doktor başka tedavilere başlayacak ama benim yaşım var 35 o yüzden bide ultrasonda tek yumurta gördü amh testi istedi muhtemelen amh düşük çıkacak yani ikinci çocuğum olamayabilir herşey kader kısmet Rabbim ne derse o oluyor çok istiyorum ama olmayacak gibi dilerim sizlere nasip olurrabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin inşallahOlur bence umudunuzu kaybetmeyin gayet güzel gelişmiş yumurta. Amh düşük bile çıksa hala yumurta var demektir olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?