Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Klc33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
7
2
1
35
Merhaba kızlar ovulasyon sonucum resimdeki gibi yardımcı olabilirmisiniz yumurtlama olmuşmu 2. Çizgi çok belirgin

Eklentiler

• 20191023_134445.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 54
canım evet çok belirgin büyük ihtimalle yumurtluyorsun ama pik olması için t çizgisinin daha koyu olması gerek diye biliyorum belki yarına pik olur sen yinede bugünü de değerlendir yarında tekrar test yap mutlaka.

Pik nedir acaba kaçtır görüyorum yorumlarda

yani t nin daha koyu olduğu zaman pik oluyor, vücutta lh hormonu hep oluyor ama yumurtlama zamanı yükseliyor en yüksek olduğu zaman pik günü oluyor t de daha koyu oluyor

Merhaba kızlar ovulasyon sonucum resimdeki gibi yardımcı olabilirmisiniz yumurtlama olmuşmu 2. Çizgi çok belirgin
Benimde dün sizin gibiydi eşit koyulukta bugün pik oldu yarın tekrarlayın ama bugünü de değerlendirin mutlaka

Kızlar ilk defa ovu kullandım 30 günde bir adet oluyorum adetlerim düzenli, 6 gün sürüyor bittiği gün ovu testine başladım. 5 gün sonra pik gördüm 11 ve 12.günleri değerlendirdim bugün daha test yapmadım ama bugün çatlama olsa da ilişki olmasa olur mu acaba ya çok kötü denk geldi eşim bu sabah şehirdışına gitti 2 gün değerlendirebildik

Eklentiler

• 20191027_150335.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…