• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon sonuçlarım bakar mısınız acill🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

slaaah

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
53
20
8
29
Merhabalar buraya yeni üye oldum. Çok fazla bir bilgim olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var. 33-34 günde bir adet görüyorum. 6 aydık çocuk düşünüyoruz. İlk defa ovulasyon testi aldım. Uygulamalarda 19. Günde gösteriyor ama benim ovulasyon testimde 19 günde pil olmadı. Ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz?teste devam mı etmeliyim yoksa geçmiş mi? 19-20-21-22 günle ilişkim oldu Şimdiden çok teşekkür ediyorum 🌹

Eklentiler

• 476F1FAC-9CFF-41AA-A120-150AF4041BE3.jpeg
    476F1FAC-9CFF-41AA-A120-150AF4041BE3.jpeg
    102 KB · Görüntüleme: 169
  • A43AB943-4F70-4A53-88C6-4DE2AEF9D141.jpeg
    A43AB943-4F70-4A53-88C6-4DE2AEF9D141.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 167
Merhabalar buraya yeni üye oldum. Çok fazla bir bilgim olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var. 33-34 günde bir adet görüyorum. 6 aydık çocuk düşünüyoruz. İlk defa ovulasyon testi aldım. Uygulamalarda 19. Günde gösteriyor ama benim ovulasyon testimde 19 günde pil olmadı. Ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz?teste devam mı etmeliyim yoksa geçmiş mi? 19-20-21-22 günle ilişkim oldu Şimdiden çok teşekkür ediyorum 🌹
Ben pik goremedim. Ben de Ovulasyon testlerini sadece 1 ay denedim. Vallahi nefret ettim. Tutturamadim bir türlü sizin gibi. Doktorum da onermedi ovulasyon testi kullanmamı. Yaşınız cok musait. Daha gençsiniz. Gün aşırı iliski deneyin bence. Ya da ates ölçme yöntemini kullanin.

Cevaplandırdıpınız için öncelikle teşekkür ederim. Bende anlamadım gitti ya adet sonrası hemen yapmadım açıkçası çünkü hiç belirtim olmadı. E sonrasında da görmedim. Birde ateş ölçmeyi deneyeyim🌹

Canım bu ay erken yumurtlamış olabilirsin sen testlere başlamadan önce kaçmış olabilir. Eğer emin olamıyorsan evet gün aşırı ilişki en mantıklısı. Tavsiyem en azından ilk ay kendini tanımak amacıyla reglin bittiği gibi testlere başlaman. Sonrasındaki aylarda da zaten maksimum 1-2 gün oynar günler.

Teşekkür ederim 🌹peki 33-34 gün olsa bile mi erken yumurtlamış olabilirim
Evet canım olabilir olmaz diye bir durum yok. Bu arada testlerine tekrar baktım da 21. Gün bana baya koyu geldi peak olmuş da üstünden zaman geçtiği için rengi solmuş gibi. O gün peak olmadığına emin misin? T çizgisi herkeste C’den daha koyu olmayabiliyormuş C kadar koyu olanlar da olabiliyor.

BE9C39F1-93CC-4E8E-8668-353BBCD1E08F.jpeg

Vaktinizi aldım♥️Bana da öyle geldi gibi dün (21.gün) yarın pik olur diye düşündüm ama bugünde aynı dünkü gibi oldu. Resimde biraz daha soluk duruyor yasa ben ona inanmak istiyorum😄

Canım en son olanını bugünmü yaptın eyer bugün yaptıysan koyulaşma ya devam ediyor geç adet gördüğün için geçte yumurtluyor olabilirsin.

Merhaba. Sizce bugünü mü degerlendirmeli? Tc den daha açık? Yoksa gun aşırı olması için yarin mı denesem pike yaklaşıyor değil mi?
20210228_144526.jpg

Evet en son olanı bugün yaptım 13.00 da. Eğer yumurtalama olmuş olsaydı giderek silikleşmesi gerekmiyor mu? Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 🌹

Kızlar merhaba bugünkü ovülasyon testim sizce yumurtlama mı ?

Eklentiler

• 20210228_220743.jpg
    20210228_220743.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 128
Evet canım olabilir olmaz diye bir durum yok. Bu arada testlerine tekrar baktım da 21. Gün bana baya koyu geldi peak olmuş da üstünden zaman geçtiği için rengi solmuş gibi. O gün peak olmadığına emin misin? T çizgisi herkeste C’den daha koyu olmayabiliyormuş C kadar koyu olanlar da olabiliyor.
Merhaba ben de yeni üyeyim benim testlerime de bakabilirmisiniz pik var mı yardımcı olursanız cok sevınırım

Eklentiler

• 8001D67A-BF34-40F7-B4A5-1D9C6D1F7413.jpeg
    8001D67A-BF34-40F7-B4A5-1D9C6D1F7413.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba ben de yeni üye oldum benim de ovülasyon testlerime bakabilirmisiniz rica etsem pik olmuş mu

Eklentiler

• 6ED6682A-3D8B-459A-8A1A-4E7C74FF7427.jpeg
    6ED6682A-3D8B-459A-8A1A-4E7C74FF7427.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 124
Size şöyle söyleyim bende üç ay ovilasyon takibi yapdım ama ulturasonda anladım ki aslında ben bir ayda iki kere yumurtlama yaşamışım. Şu an ben tüp bebek sürecindeyim yaş nedeniğle. Size tavsiyem adet bitiminden hemen haftada iki kere düzenli ilişgiğe girin. Ben bunu anlıyamadım. Çünki benim bi tane tüpüm var ve hep adetin 13,14,15 günler değerlendirdim bazı günler çok önemsemedim diğer haftalar hemen yıkanıp banyo yapdım. Yanlış yapmışım bence. Siz ne olur ne olmaz bebek düşünyorsanız yaşınızda gençse düzenli haftada iki kere değerlendirin, ve ovilasyonda bir şere pik gördüğseniz demek bi sıkıntı yok yumurtanız oluşuyor ve çatlıyor. İçiniz rahat olsun

Ovilasyonun üzerinde 15 yazan bu günise bu akşam ve yarın değerlendirin
Evet sonuncusunu yeni yaptım sperm sıkıntısı yok ama gün aşırı dedikleri için kararsız kaldım bir kızım var 29 yaşına girdim bugün 3 aydır ugrasıyorum testle ilaçla tutmadı kızım da boyle uğraşmadım kendiliğinden oldu rabbim yardımcımız olsun cok zor surec cok tesekkur ederim gonlunuzden gecen olsun sızın de ınsallah

Cevaplandırdıpınız için öncelikle teşekkür ederim. Bende anlamadım gitti ya adet sonrası hemen yapmadım açıkçası çünkü hiç belirtim olmadı. E sonrasında da görmedim. Birde ateş ölçmeyi deneyeyim🌹
Canım instagramda birgebeningunlugu sayfası var çok iyi bir sayfa istersen ordan ovülasyon testi al 30 tane + 2 erken gebelik testi80 tl yanlış hatırlamıyorsam ovülasyon testinde yumurtlama görememen gayet normal yumurta döllenebilcek büyüklükteyse zaten belli olur ayrıca o sayfa ovülasyon testi takibi yapıp sana en doğru cevabı verecektir bir göz atmanı tavsiye ederim İnşallah dilediğin gibi olsun 🥰❣️🙏

Evet sonuncusunu yeni yaptım sperm sıkıntısı yok ama gün aşırı dedikleri için kararsız kaldım bir kızım var 29 yaşına girdim bugün 3 aydır ugrasıyorum testle ilaçla tutmadı kızım da boyle uğraşmadım kendiliğinden oldu rabbim yardımcımız olsun cok zor surec cok tesekkur ederim gonlunuzden gecen olsun sızın de ınsallah
Riça ederim inşallah tez bir zamanda hamile kalırsın. Bence stres yapma beslenmene dikkat et bu sürecde,dediğim gibi en iğisi haftada iki kere düzenli ilişki zaten bir tane çoçuk doğurmuşsun , bi sıkkıntın olduğunu zann etmem içiniz rahat olsun. Biraz yumurta kalite arttırıcı beslenme diyeti yapın o kadar. Her şey gönlünce olsun

Back