Ovülasyon sonrası

Çatlamadan 1 2 gün sonra karın ve kasık ağrısı hayırlı habere mi işaret :)
Canım evet bu bi ihtimal olabilir ama şu da olabilir bence düşünmemeye çalış çünkü kendimden pay biçerek söylüyorum psikolojik olarak çok etkilenebiliyoruz bende 13 Şubat yumurtlama 14 Şubat çatlama gördüm sanki o günden beri kimsenin yaşamadığı bütün hamilelik belirtilerini yaşıyormuş gibi hissediyorum ama aslında çok da abartılacak bişeyiö yok düşünmemeye başlayınca da normal hayatıma devam etmiş gibi oluyorum o yüzden sende takılma hayra yor inşallah vardır olursa bilgilendir lütfen

Gerçekten öyle 1 yıldır deniyoruz artk çift çizgiyi Ovülasyon değil gebelik testinde görmeyi o kadar çok istiyorum ki birde ilk kez böyle bi gün sonra hemen çatlama oldu sanırm çizgi direk gidince iyice heveslendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah düşünmemeyi denicm

Aynen aynen canım valla aynıyuz senle bende bu ay 13 Şubat yumurtlama 14 şubatta da çatlama gördüm 3 gün üst üste ilişkiye değerlendirdik bu ay bende umutlandım ama bilmiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah

Test bugün yeniden pozitif oldu hatta testlere bakınca dün yaptgm da aslında pozitifmiş koyulaşmş sadece sabah olan hafif silik bugün üde değerlendirdik

Eklentiler

• IMG_20250219_232831.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…