Canım evet bu bi ihtimal olabilir ama şu da olabilir bence düşünmemeye çalış çünkü kendimden pay biçerek söylüyorum psikolojik olarak çok etkilenebiliyoruz bende 13 Şubat yumurtlama 14 Şubat çatlama gördüm sanki o günden beri kimsenin yaşamadığı bütün hamilelik belirtilerini yaşıyormuş gibi hissediyorum ama aslında çok da abartılacak bişeyiö yok düşünmemeye başlayınca da normal hayatıma devam etmiş gibi oluyorum o yüzden sende takılma hayra yor inşallah vardır olursa bilgilendir lütfenÇatlamadan 1 2 gün sonra karın ve kasık ağrısı hayırlı habere mi işaret :)
Gerçekten öyle 1 yıldır deniyoruz artk çift çizgiyi Ovülasyon değil gebelik testinde görmeyi o kadar çok istiyorum ki birde ilk kez böyle bi gün sonra hemen çatlama oldu sanırm çizgi direk gidince iyice heveslendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah düşünmemeyi denicmCanım evet bu bi ihtimal olabilir ama şu da olabilir bence düşünmemeye çalış çünkü kendimden pay biçerek söylüyorum psikolojik olarak çok etkilenebiliyoruz bende 13 Şubat yumurtlama 14 Şubat çatlama gördüm sanki o günden beri kimsenin yaşamadığı bütün hamilelik belirtilerini yaşıyormuş gibi hissediyorum ama aslında çok da abartılacak bişeyiö yok düşünmemeye başlayınca da normal hayatıma devam etmiş gibi oluyorum o yüzden sende takılma hayra yor inşallah vardır olursa bilgilendir lütfen
Aynen aynen canım valla aynıyuz senle bende bu ay 13 Şubat yumurtlama 14 şubatta da çatlama gördüm 3 gün üst üste ilişkiye değerlendirdik bu ay bende umutlandım ama bilmiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallahGerçekten öyle 1 yıldır deniyoruz artk çift çizgiyi Ovülasyon değil gebelik testinde görmeyi o kadar çok istiyorum ki birde ilk kez böyle bi gün sonra hemen çatlama oldu sanırm çizgi direk gidince iyice heveslendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah düşünmemeyi denicm
Çatlamadan 1 2 gün sonra karın ve kasık ağrısı hayırlı habere mi işaret :)
Test bugün yeniden pozitif oldu hatta testlere bakınca dün yaptgm da aslında pozitifmiş koyulaşmş sadece sabah olan hafif silik bugün üde değerlendirdikCanım evet bu bi ihtimal olabilir ama şu da olabilir bence düşünmemeye çalış çünkü kendimden pay biçerek söylüyorum psikolojik olarak çok etkilenebiliyoruz bende 13 Şubat yumurtlama 14 Şubat çatlama gördüm sanki o günden beri kimsenin yaşamadığı bütün hamilelik belirtilerini yaşıyormuş gibi hissediyorum ama aslında çok da abartılacak bişeyiö yok düşünmemeye başlayınca da normal hayatıma devam etmiş gibi oluyorum o yüzden sende takılma hayra yor inşallah vardır olursa bilgilendir lütfen
Test bugün yeniden pozitif oldu hatta testlere bakınca dün yaptgm da aslında pozitifmiş koyulaşmş sadece sabah olan hafif silik bugün üde değerlendirdik
regline kaç gün kaldı canım 2.yumurtlama mı görmüş oldunTest bugün yeniden pozitif oldu hatta testlere bakınca dün yaptgm da aslında pozitifmiş koyulaşmş sadece sabah olan hafif silik bugün üde değerlendirdik
Belki gebelik oluştuysa onu da gösteriyor olabilir bazı ovi testleri bunu gösteriyor onla öğrenen çok kişi varTest bugün yeniden pozitif oldu hatta testlere bakınca dün yaptgm da aslında pozitifmiş koyulaşmş sadece sabah olan hafif silik bugün üde değerlendirdik
Henüz çok erken olduğunu düşündüm 8 Şubat'tan beri ilişki var ama 16 snda pozitif görmeye başladm gerçi önceki günler yapmadm testBelki gebelik oluştuysa onu da gösteriyor olabilir bazı ovi testleri bunu gösteriyor onla öğrenen çok kişi var
Regl bi kaç gün kala pozitif çıkan ovülasyon testlerinde gebelik olabilir diyolrBelki gebelik oluştuysa onu da gösteriyor olabilir bazı ovi testleri bunu gösteriyor onla öğrenen çok kişi var
Adet başlangıcın neydi kiHenüz çok erken olduğunu düşündüm 8 Şubat'tan beri ilişki var ama 16 snda pozitif görmeye başladm gerçi önceki günler yapmadm test
Yeni gün hala pik mi sizceTest bugün yeniden pozitif oldu hatta testlere bakınca dün yaptgm da aslında pozitifmiş koyulaşmş sadece sabah olan hafif silik bugün üde değerlendirdik
Bana da bakar mısın adetim üç gün geciktiTest bugün yeniden pozitif oldu hatta testlere bakınca dün yaptgm da aslında pozitifmiş koyulaşmş sadece sabah olan hafif silik bugün üde değerlendirdik
Ovülasyon testi mi bu öyleyse negatifBana da bakar mısın adetim üç gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?