- 2 Ağustos 2024
- 601
- 181
-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
TeşekkürlerYumurtlamadan 12 sonra kanda belli olur idrarda regl geciktikten sonra
Ben de gebe kalmadim hiç :)Teşekkürlerbelirtiler peki ne zaman başlar ilk gebelik olucak inşallah bilgim yok
Ben de gebe kalmadim hiç :)
Benim yumurtamadan 9 gün sonra sonra çatlama dan 6 gün sonra kanda çok düşük değerle 8 ile çıktı geç döllenme olmadıysa olur bence belli ilk kanda çıkar adete 6 gün vardı benimMerhaba kızlar ovülasyon sonrası 10.günüm gebelik belli olur mu ve belirtiler en erken ne zaman belli olur bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
Benim yarın ovulasyon sonra 11.günüm olucak ama elimde test yok her zaman da merkeze çıkamıyorum biraz uzak oturuyorumOvulasyondan 10 gun sonra idrarda kaset testle ogrendim cok silik cizgiyle. Zaten 9-10 gunlukken cikiyor en erken. Belirtilere takilmayin herkeste farkli. Kimisinde belirti olmuyor bile.
Hayırlı olsun inşallah benimde vardır bebişim. Adetime 6 gün var dahaBenim yumurtamadan 9 gün sonra sonra çatlama dan 6 gün sonra kanda çok düşük değerle 8 ile çıktı geç döllenme olmadıysa olur bence belli ilk kanda çıkar adete 6 gün vardı benim
Insallah hamilesinizdir ve saglikla gelir bebeginizBenim yarın ovulasyon sonra 11.günüm olucak ama elimde test yok her zaman da merkeze çıkamıyorum biraz uzak oturuyorum
Aminnn inşallahhInsallah hamilesinizdir ve saglikla gelir bebeginiz