Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baya pozitif belirgin,gebelik testiniz varsa deneyin bi isterseniz.Platformda ovulasyon testi ile öğrenenler olmuşKızlar regle 5 gün var ovülasyon ile takip ettim bu ay değerlendirdim ama bugun tekrar çift çizgi resim bırakıyorum en alttaki bugün ki test yardımcı olur musunuz![]()
İki üç ay önce kimyasal gebelik yaşadım ama ovülasyonla öğrenmemiştim onu o yüzden acele etmek istemiyorum aslında daha 5 gün var ama böyle olunca merak ettimEvet baya pozitif belirgin,gebelik testiniz varsa deneyin bi isterseniz.Platformda ovulasyon testi ile öğrenenler olmuş
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun,inşallah yine alırısıznı bebiş haberini
Evet erken yapınca da stres oluyor insan
Kaç gün oldu yumurtlama göreli? Bir gebelik testi yapın ondan da koyulaşmış olabilirKızlar regle 5 gün var ovülasyon ile takip ettim bu ay değerlendirdim ama bugun tekrar çift çizgi resim bırakıyorum en alttaki bugün ki test yardımcı olur musunuz![]()
Kaç gün oldu yumurtlama göreli? Bir gebelik testi yapın ondan da koyulaşmış olabilir
demek istediğim yumurtlama göreli kaç gün olduYani adete daha 5 gün var o yüzden tereddütteyim bel ağrım var bacagıma vuruyor normalde hiç ağrı yaşamadan adet olurum
Tamam ozaman koyulaşmaya başladıysa ovalüsyon gebelik ihtimali olabilir yarın gebelik testi ile deneyin9.10 gün
Bir iki gün daha bekliyim diyorum dayanabilirsemErken gebelik testi yaparsanız varsa silik çizgi de olsa görme ihtimaliniz var.
Haklısınız benim de daha 9 günüm var beklemek o kadar zor kiBir iki gün daha bekliyim diyorum dayanabilirsem![]()
Haklısınız benim de daha 9 günüm var beklemek o kadar zor ki
Amin inşaallahÇooookk normalde benden ovülasyona devam etmiyorum çift görünce bırakıyorum yapmayı ama sonra böyle öğrenenler de olduğunu gördüm bu ay bende deneyeyim dedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Umarım isteyen herkese verir rabbimAmin inşaallahbenim de bu ay bi kaza oldu normalde korunuyorduk ama yine de içim kıpır kıpır her belirtide acaba mı diye düşünüyorum
Benim ovulasyon sizce yakın mi bir türlü koyuluk yakalayamiyorumTamam ozaman koyulaşmaya başladıysa ovalüsyon gebelik ihtimali olabilir yarın gebelik testi ile deneyin