Ovülasyon pozitif ?

feyzzaaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
124
32
13
26
Kızlar regle 5 gün var ovülasyon ile takip ettim bu ay değerlendirdim ama bugun tekrar çift çizgi resim bırakıyorum en alttaki bugün ki test yardımcı olur musunuz ;)

Eklentiler

• IMG_3828.webp
    IMG_3828.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar regle 5 gün var ovülasyon ile takip ettim bu ay değerlendirdim ama bugun tekrar çift çizgi resim bırakıyorum en alttaki bugün ki test yardımcı olur musunuz ;)
Evet baya pozitif belirgin,gebelik testiniz varsa deneyin bi isterseniz.Platformda ovulasyon testi ile öğrenenler olmuş

Evet baya pozitif belirgin,gebelik testiniz varsa deneyin bi isterseniz.Platformda ovulasyon testi ile öğrenenler olmuş
İki üç ay önce kimyasal gebelik yaşadım ama ovülasyonla öğrenmemiştim onu o yüzden acele etmek istemiyorum aslında daha 5 gün var ama böyle olunca merak ettim 😇

Geçmiş olsun,inşallah yine alırısıznı bebiş haberini 🌸
Evet erken yapınca da stres oluyor insan

Kaç gün oldu yumurtlama göreli? Bir gebelik testi yapın ondan da koyulaşmış olabilir

Yani adete daha 5 gün var o yüzden tereddütteyim bel ağrım var bacagıma vuruyor normalde hiç ağrı yaşamadan adet olurum

Yani adete göre baz alınmaz yumurtlama tarihleri değişiklik gösterdiği için yani mesela 10 gün olduysa çıkması normal

Çooookk normalde benden ovülasyona devam etmiyorum çift görünce bırakıyorum yapmayı ama sonra böyle öğrenenler de olduğunu gördüm bu ay bende deneyeyim dedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Çooookk normalde benden ovülasyona devam etmiyorum çift görünce bırakıyorum yapmayı ama sonra böyle öğrenenler de olduğunu gördüm bu ay bende deneyeyim dedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin inşaallah🤲 benim de bu ay bi kaza oldu normalde korunuyorduk ama yine de içim kıpır kıpır her belirtide acaba mı diye düşünüyorum

Back
X