Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugunle birlikte 3 gunu degerlendir. Catlamayi da gorursun buyuk ihtmal yarin.Kızlar bu gün adetimin 13. Günü ovülayon testi yaptım pik çıktı silikleşmesini mi bekleyeyim yoksa bu günüde değerlendirmem gerekiyor mu Eki Görüntüle 2656662
Bu arada kullandigin ovulasyon markasi nedir ?Kızlar bu gün adetimin 13. Günü ovülayon testi yaptım pik çıktı silikleşmesini mi bekleyeyim yoksa bu günüde değerlendirmem gerekiyor mu Eki Görüntüle 2656662
Luboquik canımBu arada kullandigin ovulasyon markasi nedir ?
Umarım olur düşük yaptım 7 aydır deniyoruz olmadı ilk defa ovülasyon testi kullandımBence degerlendir
değerlendir tabikiKızlar bu gün adetimin 13. Günü ovülayon testi yaptım pik çıktı silikleşmesini mi bekleyeyim yoksa bu günüde değerlendirmem gerekiyor mu Eki Görüntüle 2656662
Her ikisinde de olur diye biliyorum ben hakkınızda hayırlısıBide bişey daha sorucam yumurtlama olduğunda mı ağrı olur çatlayınca mı bu gün sol kasık tarafında çok kötü ağrım var ondan test yapmıştım iyikide yapmışım
İnşAllah Allah hepimize hayırlısını nasip etsinHer ikisinde de olur diye biliyorum ben hakkınızda hayırlısı![]()
AminİnşAllah Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
İnşallah sağlıkla nasip olurUmarım olur düşük yaptım 7 aydır deniyoruz olmadı ilk defa ovülasyon testi kullandım
Ben oyleyim ucuncu gundur lekelenme devam ediyorKızlar ovülasyon testi bende olumlu sonuç verdi dün idrar testi yaptım pozitif çıktı çok şükür ama bişey daha sormak istiyorum yerleşme kanaması gibi lekeler geliyor bende bide sancı oluyorum aynı durumu yaşayan oldu mu
Ağrı oluyor mu. Benim ilk hamileliğimde lekelenme durmadı sonra düşük oldu o yüzden korkuyorumBen oyleyim ucuncu gundur lekelenme devam ediyor
Evet karnimin alti adet sancisi gibi agriyor ilk dusugunuzde lekenlenme rengi nasildi bir de miktari nasildiAğrı oluyor mu. Benim ilk hamileliğimde lekelenme durmadı sonra düşük oldu o yüzden korkuyorum
Onu hiç söylemeyeyim canım hem koşullanma öyle moralin bozulmasın inşAllah .Benimde şimdi adet sancısı gibi ağrım oluyor arasıra gelip gidiyor sancıEvet karnimin alti adet sancisi gibi agriyor ilk dusugunuzde lekenlenme rengi nasildi bir de miktari nasildi
Yani anladigim kadariyla yogun degildi ama dusuk yaptin. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canimOnu hiç söylemeyeyim canım hem koşullanma öyle moralin bozulmasın inşAllah .Benimde şimdi adet sancısı gibi ağrım oluyor arasıra gelip gidiyor sancı
İnşAllah hayırlısı olsun canımYani anladigim kadariyla yogun degildi ama dusuk yaptin. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim![]()