• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon pik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinkbook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
119
36
98
30
Kızlar bu gün adetimin 13. Günü ovülayon testi yaptım pik çıktı silikleşmesini mi bekleyeyim yoksa bu günüde değerlendirmem gerekiyor mu
IMG_20200701_132923.webp

Bide bişey daha sorucam yumurtlama olduğunda mı ağrı olur çatlayınca mı bu gün sol kasık tarafında çok kötü ağrım var ondan test yapmıştım iyikide yapmışım

Bide bişey daha sorucam yumurtlama olduğunda mı ağrı olur çatlayınca mı bu gün sol kasık tarafında çok kötü ağrım var ondan test yapmıştım iyikide yapmışım
Her ikisinde de olur diye biliyorum ben hakkınızda hayırlısı 🙏

Kızlar ovülasyon testi bende olumlu sonuç verdi dün idrar testi yaptım pozitif çıktı çok şükür ama bişey daha sormak istiyorum yerleşme kanaması gibi lekeler geliyor bende bide sancı oluyorum aynı durumu yaşayan oldu mu

Kızlar ovülasyon testi bende olumlu sonuç verdi dün idrar testi yaptım pozitif çıktı çok şükür ama bişey daha sormak istiyorum yerleşme kanaması gibi lekeler geliyor bende bide sancı oluyorum aynı durumu yaşayan oldu mu
Ben oyleyim ucuncu gundur lekelenme devam ediyor

Evet karnimin alti adet sancisi gibi agriyor ilk dusugunuzde lekenlenme rengi nasildi bir de miktari nasildi
Onu hiç söylemeyeyim canım hem koşullanma öyle moralin bozulmasın inşAllah .Benimde şimdi adet sancısı gibi ağrım oluyor arasıra gelip gidiyor sancı

Onu hiç söylemeyeyim canım hem koşullanma öyle moralin bozulmasın inşAllah .Benimde şimdi adet sancısı gibi ağrım oluyor arasıra gelip gidiyor sancı
Yani anladigim kadariyla yogun degildi ama dusuk yaptin. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim 🙏

bugun yarını ve bı sonrakı gunu degerlendırmelısın ama sılıklesmeyı gorene kadar testı takıp et: bazen pikten hemen sonra sılıklesıyo bazen 2 3 gun ust uste pık goren var :)) hadı hayırlı haber alırsın ınsallah :))

Back