Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.486 813 35 19 Mayıs 2024 Konu Sahibi morciveert #21 morciveert .!.: Yaa sağlıklı mı peki? Korkuyorum hamile olursam da sevinmem sanırım ilaç kullandığım için Genişletmek için tıkla... Tabiki dedim ya doğdu canım sağlıklı
morciveert .!.: Yaa sağlıklı mı peki? Korkuyorum hamile olursam da sevinmem sanırım ilaç kullandığım için Genişletmek için tıkla... Tabiki dedim ya doğdu canım sağlıklı
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.486 813 35 19 Mayıs 2024 Konu Sahibi morciveert #22 Tarlusol içtin bittimi kaç gün oldu ?normalde bildiğim kadarıyla içtikten sonra 2 3 içinde adet olunur
Tarlusol içtin bittimi kaç gün oldu ?normalde bildiğim kadarıyla içtikten sonra 2 3 içinde adet olunur
morciveert e ben ne yapayım şimdi? Kayıtlı Üye 24 Kasım 2023 1.063 215 19 Mayıs 2024 Konu Sahibi morciveert #23 Sosyallanne .!.: Tarlusol içtin bittimi kaç gün oldu ?normalde bildiğim kadarıyla içtikten sonra 2 3 içinde adet olunur Genişletmek için tıkla... Biteli iki gün oldu, yok on güne kadar süresi var onun. 10 gün içinde oluyorsun
Sosyallanne .!.: Tarlusol içtin bittimi kaç gün oldu ?normalde bildiğim kadarıyla içtikten sonra 2 3 içinde adet olunur Genişletmek için tıkla... Biteli iki gün oldu, yok on güne kadar süresi var onun. 10 gün içinde oluyorsun
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.486 813 35 20 Mayıs 2024 Konu Sahibi morciveert #24 morciveert .!.: Biteli iki gün oldu, yok on güne kadar süresi var onun. 10 gün içinde oluyorsun Genişletmek için tıkla... Öyle mi arkadaşımın işte tarlusol bitti on gün geçti olmayınca test yapmıştı bence bi gebelik testi yapın
morciveert .!.: Biteli iki gün oldu, yok on güne kadar süresi var onun. 10 gün içinde oluyorsun Genişletmek için tıkla... Öyle mi arkadaşımın işte tarlusol bitti on gün geçti olmayınca test yapmıştı bence bi gebelik testi yapın
K kahveseverhanim Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2023 118 36 30 24 Mayıs 2024 Konu Sahibi morciveert #25 morciveert .!.: Biteli iki gün oldu, yok on güne kadar süresi var onun. 10 gün içinde oluyorsun Genişletmek için tıkla... Test yaptiniz mi hamilesinizdir inşallah:)
morciveert .!.: Biteli iki gün oldu, yok on güne kadar süresi var onun. 10 gün içinde oluyorsun Genişletmek için tıkla... Test yaptiniz mi hamilesinizdir inşallah:)
morciveert e ben ne yapayım şimdi? Kayıtlı Üye 24 Kasım 2023 1.063 215 26 Mayıs 2024 Konu Sahibi morciveert #26 kahveseverhanim .!.: Test yaptiniz mi hamilesinizdir inşallah:) Genişletmek için tıkla... Hayır regl oldum
kahveseverhanim .!.: Test yaptiniz mi hamilesinizdir inşallah:) Genişletmek için tıkla... Hayır regl oldum