- 7 Haziran 2022
- 109
- 25
- 18
- 25
- Konu Sahibi Flowerswomen
Arkadaslar SAT im bugün 15.gunundeyim akıntım şeffaf yapışık halde ama ovulasyon testinde bi sey yok yardımcı olur musunuz jjj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya 4 aydır düzenli ama 4 aydır kasığım agrirdi şimdi hicbi belirti yok 15-17 arası ben adet bitikden hemen sonra basladimKaç günde bir oluyorsunuz? Bence teste devam edin
Ayy inşallah ya 3 yıldır evliyim bebiş istiyoruz 6 aydır deniyoruz ilaç içtim klomen letu bakalım sonuç verir inşallah bu ay yaDüzenli devam edin pik çizgi olmamış henüz , her ay değişiyor yumurtlama zamanlarımız teste devam
Ovulasyon testi ile çok hamile kalan olmuş tam yumurtlama yakalandığı icin insallah güzel haberler alırız hepimizAyy inşallah ya 3 yıldır evliyim bebiş istiyoruz 6 aydır deniyoruz ilaç içtim klomen letu bakalım sonuç verir inşallah bu ay ya
Sizde mi yapiyorsunuzOvulasyon testi ile çok hamile kalan olmuş tam yumurtlama yakalandığı icin insallah güzel haberler alırız hepimiz
Evet bu ay başladım Değerlendirdim bakalım neler olacakSizde mi yapiyorsunuz
Bende bu ay başladım ilk defa yapıyorum bakalım ama daha yakalayamadımEvet bu ay başladım Değerlendirdim bakalım neler olacak
Siz yakaladınız miEvet bu ay başladım Değerlendirdim bakalım neler olacak
Evet 9 kasım pikti yakaladım siz de düzenli yapın yakalarsınızSiz yakaladınız mi
Aaa çok sevindim siz ne zamandır isityorsunuzEvet 9 kasım pikti yakaladım siz de düzenli yapın yakalarsınız
Benim yeni açıkcası Uzun bir süre olmadı doktorumda 1 sene akışta kal 1 senenin sonunda olmazsa gel dedi rutin olarak , 30 yaşındayım ama pco var o yüzden biraz yumurtlama tembelliği yapıyormuş gebeliğe engel değil dediAaa çok sevindim siz ne zamandır isityorsunuz
Bende de PCO var mı yok mu belli değil dedi yani 4 aydır tedavi gördüm klomen letu bı tane daha ilaç verdi işte ama bakalım yumurta ne xaman pik yapacak çok sevindim inşallah ikimizde hamile oluruz bu ay canımBenim yeni açıkcası Uzun bir süre olmadı doktorumda 1 sene akışta kal 1 senenin sonunda olmazsa gel dedi rutin olarak , 30 yaşındayım ama pco var o yüzden biraz yumurtlama tembelliği yapıyormuş gebeliğe engel değil dedi
İnsallah yumurta takibi bence çok önemli onu yakalamak normalde zor ama bilip görürsek daha iyi değerlendirebilirizBende de PCO var mı yok mu belli değil dedi yani 4 aydır tedavi gördüm klomen letu bı tane daha ilaç verdi işte ama bakalım yumurta ne xaman pik yapacak çok sevindim inşallah ikimizde hamile oluruz bu ay canım
Evet ben ebeyim ama işte yani belirtileri takip ettim ovulasyon var gibi ama işte testte yok bakicam yarına göreİnsallah yumurta takibi bence çok önemli onu yakalamak normalde zor ama bilip görürsek daha iyi değerlendirebiliriz
Değerlendir iki gündür pik yaşıyorsun yumurtan çatlar yarın ya da diğer gunKizlar bakar misiniz?
Dün sordum daha pik olmamis dediler devam etmemi soylediler teşekkür ederim yorumunuz içinDeğerlendir iki gündür pik yaşıyorsun yumurtan çatlar yarın ya da diğer gun
Yani T cizgin daha koyu 2 gündür değerlendir yarında eğer c koyu çıkarsa yine değerlendir teste göre devam et ama çatlaması gerek PCO var miDün sordum daha pik olmamis dediler devam etmemi soylediler teşekkür ederim yorumunuz için