Ovulasyon Kanaması

ironik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
855
3
Daha önce bu konuda başlık açıldı mı bilmiyorum; ama bazı topiklerde bu konudan bahsedildiğini okumuştum. bazı arkadaşlarımı yumurtlama zamanında kanama yaşadıklarını yazmışlar. gözlemlerini paylaşırlarsa sevirim...:sm_cool:

sm ironik.ende bu konuyla ilgili baslık actım ama kimse ilgilenmedi.ben bu ay 30 temmuzda regli oldum ve 2 gundur kahverengi kanamam oluyor ve bu ilk kez basıma geldi tm yumurtlama zamanım anlamaım neen oldugunu .bide adetimin 2. gununden beri bçt karısımı kullandım bundan olurmu sence ?

walla bende deli gibim bu konuyla ilgili veri aradım ama yeterli bişey bulamadım ben geçtiğimiz ay soğan kürü yapmıştım reglimin 3. günü başlayıp 10 gün süreyle soğan kürü yaparken ara ara kanamam oldu neyse üzerine zaman geçti tekrar regli oldum kür mür yapmadım bir daha ama kür yapmasamda bu ay reglimin 7. günü yumurtam olduğunu öğrendim doktora gidince erken yumurtlamışım ve bi gün sonra ilişki sırasında kanamam oldu şok oldum geçen ayki soğan küründen mi bilmiyorum ama tam yumurtlama zamanı oldu bende inşallah yumurtlamadandır diye düşündüm çünkü doktorum herşeyin normal olduğunu bi kaç gün içinde ilişki de bulunun mutlaka demişti kanama olunca çok üzüldüm 3 gün sürdü az az ben yinede değerlendirdim valla sonrada geçti hatta doktorumu aradım önemli değildir endişelenme dedi kontak kanamadır dedi ne demekse bilmiyorum bilmiyorum artık benim böyle ara kanamam falan olmazdı soğan kürü yapınca bu ay da etkisinimi sürdürüyor nedir anlamadım
reglime gün sayıyorum inşallah gebeliğe engel olcak bir durum değildir kızlar

kür etkilemiş olabilir canım benide kür etkiledi ben artık kür mür yapmıyorum işleyen metabolizmayı bozuyoruz

zaten benim yazdığım ovulasyon kanamalı topikler nedense kuruyor var bende bir uğursuzluktaa du bakalım kaydirigubbakcemile3

zaten benim yazdığım ovulasyon kanamalı topikler nedense kuruyor var bende bir uğursuzluktaa du bakalım kaydirigubbakcemile3

canım merhabalar bende geçen ayın 20sinde adet oldum nedendir bilmiyorum benimde tam yumurtlama dönemimde kahverengi lekem geldi sonra kesildi şimdi buğün itibariyle kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı hissettim birde lavobaya gittimki yine leke hatta iç çamaşır bile olmuş bende şaşırdım geçen ay doktorum ilaç vermişti omu yaptıki şaşırdım kaldım allah yardımcımız olsun

bu ovulasyon kanamasını bende anlamış değilim hiç böle bişey yaşamadım ben ne kızken ne evlendikten sonra bu ovulasyon kanaması korunmadan ilişkiye girenlerdemi oluyo sadece bi türlü kavraya bilmiş değilim :uhm:

Şuan hangi başlıkta okuduğumu hatırlamıyorum ama bir arkadaşımız ovulasyon tarihinde birkaç damla halinde kanaması olduğunu, doktorunun bu kanamanın yumurtanın çatladığının belirtisi olduğunu yazdığını okumuştum...benim de birkaç ay önce başıma geldi. ben enfeksiyon olabilir diye o günlerde ilişkiden kaçınmıştım...o yüzden bu konu açıklığa kavuşsun diye açtım başlığı...:sm_confused: yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...

arkadaslar bugunlerde bende yumurtlama gunlerim, ve bugun cok az kanamam oldu, ilk defa basima geliyor, bu basligi okuyuncada demek ki oluyormus dedim. acaba sebebi nedir, cok az ama benimki..

geçmiş olsun canım ama bu siteden başka yerlerden okuduğum kadarıyla endişelencek bişey değil sanırım tabi doktoruna sen yinede sor neme lazım belli olmuyor bu bayan hastalıkları kullandığın ilaç sebep olmuş olabilir ben kist için yıllar önce doğum kontrol hapı kullanmıştım hap bitmeden kopkoyu kahve akıntım oluyordu çok korkmuştum hapı bıraktım geçti yani bu hormon içeren haplarda bi dengesiz yapıyor bünyeyi

aman ne güzel tatlım yaşamada zaten insan korkuyor çünkü ya başka bişeyse diye bende inan böyle bişey yaşamamıştım ama soğan küründen oldu bilemiyorum belki bi daha olmaz

canım eline sağlık inşallah daha tecrübesi olanlarda yardımcı olur opuyorumnanaktan

arkadaslar bugunlerde bende yumurtlama gunlerim, ve bugun cok az kanamam oldu, ilk defa basima geliyor, bu basligi okuyuncada demek ki oluyormus dedim. acaba sebebi nedir, cok az ama benimki..

evet canım ya olabiliyor ama yumurtlamadan eminmisin çünkü arada olan kanamalar iyi değil yani sana doktorun desin bu yumurtlama kanaması diye allah hepimizin yardımcısı olsun

benim asıl merak ettiğim ovulasyon kanaması olupta o vakitler ilişkiye giripte hamiş kalan arkadaşlarımız varmı

cicekcik , daha once ara ara kanamalar olmadi, yumurtlama gunumde oldu bu , cunki yumurtlama gunlerini yumurtlama testleri kullanip takip ediyorum. herneyse tesekkur ederim cevap yazdiigin icin

benim asıl merak ettiğim ovulasyon kanaması olupta o vakitler ilişkiye giripte hamiş kalan arkadaşlarımız varmı

arkadışım hani başlıkta okuduğumu hatırlamıyorum ama dediğin durumda hamile kalanlar var...ben de onu okuyunca bu başlığı açma ihtiyacı hissettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…