- 24 Ocak 2020
- 456
- 323
- 53
- 31
- Konu Sahibi Denizim2503
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafta çok anlaşılmıyor, ancak t cye göre hafif de olsa silik gibi. Eğer iki çizginin aynı koyulukta olduğunu düşünüyorsanız yumurtluyorsunuz demektir. Bugün aynı koyulukta ise yarın tekrar yaptığınız zaman silik çıkarsa yumurta çatladı demektir. Pes etmeden pik görene kadar teste devam edinArkadaşlar bı bakar mısınız kafam karıştı acaba yumurtlama var mı ? Aynı cikiyor sürekli sabah akşam yapıyorum iyice kafayi taktım düşünmekten delirecem galiba
Aynı gözüküyor ikisi ama bilemedim bı turlu devam ediyorum ama çokta kafaya takıyorumFotoğrafta çok anlaşılmıyor, ancak t cye göre hafif de olsa silik gibi. Eğer iki çizginin aynı koyulukta olduğunu düşünüyorsanız yumurtluyorsunuz demektir. Bugün aynı koyulukta ise yarın tekrar yaptığınız zaman silik çıkarsa yumurta çatladı demektir. Pes etmeden pik görene kadar teste devam edin![]()
Bence sadece sabahları yapın ben saat 12 de yapıyorumArkadaşlar bı bakar mısınız kafam karıştı acaba yumurtlama var mı ? Aynı cikiyor sürekli sabah akşam yapıyorum iyice kafayi taktım düşünmekten delirecem galiba
Anca akşam yapabilirim çalışıyorum çünkü sadece hafta sonu evdeyim iki gündür de boşluktan kafaya iyice taktımBence sadece sabahları yapın ben saat 12 de yapıyorum
Testi ne şekilde yaptığınız da sonuçları etkiliyormuş sanırım. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını tamamen kesmek gerekiyor. Eğer doğru bir şekilde yapıyor ve düzenli adet oluyorsanız yumurtlamış olabilirsiniz. Fotoğrafta tam seçemedim yanlış da yönlendirmek istemem ancak renkler size aynı koyulukta geliyorsa ama yine de ikilemde kalıyorsanız bu günleri değerlendirin bir zararı olmazAnca akşam yapabilirim çalışıyorum çünkü sadece hafta sonu evdeyim iki gündür de boşluktan kafaya iyice taktım
O zaman belirli bi saat tutun hep onu yapın bi sabah bi akşam kafa karışır benAnca akşam yapabilirim çalışıyorum çünkü sadece hafta sonu evdeyim iki gündür de boşluktan kafaya iyice taktım
Dikkat ediyorum aslında zaten aşırı sıvı da tuketmem ama yapmadan en az 1 saat önce bir şey içmiyorumAynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapın bence
Pko var mı pekiDikkat ediyorum aslında zaten aşırı sıvı da tuketmem ama yapmadan en az 1 saat önce bir şey içmiyorum
Yakından net bi şekilde çekermisinizDikkat ediyorum aslında zaten aşırı sıvı da tuketmem ama yapmadan en az 1 saat önce bir şey içmiyorum
Pko yok yılbaşından önce gittim doktora hatta hiç bir sorun yok herşey çok iyi rahim içi tertemiz dedi sadece çok çok küçük bir kireçlenme var oda önemli değil gebeliğe engel değil dediPko var mı peki
Yakından net bi şekilde çekermisiniz
Çok teşekkürler gerçekten aydınlatın iki çizgi aynı duruyor emin olamıyorum da teste devam edecem çok sagolubEki Görüntüle 2758510
6. Teste baksan pik olacak koyuluktaydi ben yarın pik olacak derken siliklesti sonra 9.testte pik oldu ertesi gün çatladı senin testler net değil gibi geldi bana
Zaten çok az test yapmissin biraz daha yap bakalım belki daha da köyü çizgi görürsün ama o sırada değerlendirmeye devam et gün aşırı kullandığın testteki çizgilerde çok soluk insani tereddütte bırakıyorÇok teşekkürler gerçekten aydınlatın iki çizgi aynı duruyor emin olamıyorum da teste devam edecem çok sagolub
Benim de kafam onda karıştı diğer testlere bakiyorim t de c de koyu kırmızı bu bildiğin ikisi de pembeZaten çok az test yapmissin biraz daha yap bakalım belki daha da köyü çizgi görürsün ama o sırada değerlendirmeye devam et gün aşırı kullandığın testteki çizgilerde çok soluk insani tereddütte bırakıyor
Aynen eğer tekrar test alacaksan aynı testten alma benceBenim de kafam onda karıştı diğer testlere bakiyorim t de c de koyu kırmızı bu bildiğin ikisi de pembe
Çok memnun kalan vardı aslında aldığım sitede birgebeningunlugu ama anlamadım tekrar büyük ihtimalle bu ayda olmazsa eğer ki insallahhh olur alırım onerdiginiz varsa onu alabilirimAynen eğer tekrar test alacaksan aynı testten alma bence