Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar adetıme 2 gun var ıcıme bır kurt duştü ve ovulasyon testı yaptım. Ikıncı cızgı cıktı acaba gebe olabılırmıyım. Lutfen tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılırse sevınırım. Fotosunu da atıyorumEki Görüntüle 2588554
Evet benim çok koyu degil yarın tekrar yapayım ıns koyulaşırKuzum lh hormonu vücutta hep var ve hep çizgi çıkar. Ovulasyonda adet geçince falan kopkoyu renk çıkarsa öğreniyorlar ya da erken döllenme olduğunda adetten önce öğreniliyor. Ben adetten önce t çizgisi c den daha koyu şekilde görüp öğrendim ama erken döllenmeydi. Yarın tekrar yap çizgi daha da koyulaşırsa hayırlı olsun
Inss koyulaşır yaaKuzum lh hormonu vücutta hep var ve hep çizgi çıkar. Ovulasyonda adet geçince falan kopkoyu renk çıkarsa öğreniyorlar ya da erken döllenme olduğunda adetten önce öğreniliyor. Ben adetten önce t çizgisi c den daha koyu şekilde görüp öğrendim ama erken döllenmeydi. Yarın tekrar yap çizgi daha da koyulaşırsa hayırlı olsun
Evet senın kı baya koyu ben takıp edeyım bakalım daha adet günüme iki gün varBenim bat günü ovü testim böyle çıkmıştı, silik çizgi hep çıkar zaten.
Yaaa baya belırgın hamılelıkte soluk cıkmıs acaba yarın gebelık testı yapsam mı umut varmıdır acaba resim için ayrıca teşekkür ederim.Bak kuzum üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi adete 5 gün kala yapmıştım fikir olsun. Bekledikçe daha da koyulaştı tabi
Rica ederim bence şüphe varsa yap bekledikçe insanın girdiği stres negatifi görüp üzüldüğünden kat kat fazla. Beklentiyi artırdıkça insan daha çok üzülüyor. Varsa test şu anda da yapabilirsin ben akşam alalade Bi saatte yapmıştım testi akşam 8 9 gibiYaaa baya belırgın hamılelıkte soluk cıkmıs acaba yarın gebelık testı yapsam mı umut varmıdır acaba resim için ayrıca teşekkür ederim.
Var yapacagım şimdi haklısınRica ederim bence şüphe varsa yap bekledikçe insanın girdiği stres negatifi görüp üzüldüğünden kat kat fazla. Beklentiyi artırdıkça insan daha çok üzülüyor. Varsa test şu anda da yapabilirsin ben akşam alalade Bi saatte yapmıştım testi akşam 8 9 gibi
Ay hadi Rabbim umduğunu buldurur inşallah baya sıkışık idrarla yap su falan içmedenVar yapacagım şimdi haklısın
Yaptımm sımdı beklıyorum pek umıdım yok ama ınss vardırAy hadi Rabbim umduğunu buldurur inşallah baya sıkışık idrarla yap su falan içmeden
Naptın kuzum?Yaptımm sımdı beklıyorum pek umıdım yok ama ınss vardır
Gördüüümm ayyy maşallah hayırlı olsun kuzum yarın yaparsan biraz daha koyulaşır çizgiYaaa yaptım ama çok hayalet bır cızgı var bellı olmuyor resımde
Ayyy gordun demek kı delırmedım yanıGördüüümm ayyy maşallah hayırlı olsun kuzum yarın yaparsan biraz daha koyulaşır çizgi
Bu normal gebelık testıydıBu erkn gebelik testi mi oluyo norml gebelik testi mi?
Yarın erken gebelık testı mı yapsam acabaGördüüümm ayyy maşallah hayırlı olsun kuzum yarın yaparsan biraz daha koyulaşır çizgi