Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ıle gebelık ogrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

soncen28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
131
89
37
Merhaba arkadaslar adetıme 2 gun var ıcıme bır kurt duştü ve ovulasyon testı yaptım. Ikıncı cızgı cıktı acaba gebe olabılırmıyım. Lutfen tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılırse sevınırım. Fotosunu da atıyorum
20200211_141116.jpg

Kuzum lh hormonu vücutta hep var ve hep çizgi çıkar. Ovulasyonda adet geçince falan kopkoyu renk çıkarsa öğreniyorlar ya da erken döllenme olduğunda adetten önce öğreniliyor. Ben adetten önce t çizgisi c den daha koyu şekilde görüp öğrendim ama erken döllenmeydi. Yarın tekrar yap çizgi daha da koyulaşırsa hayırlı olsun 🙏😘

Merhaba arkadaslar adetıme 2 gun var ıcıme bır kurt duştü ve ovulasyon testı yaptım. Ikıncı cızgı cıktı acaba gebe olabılırmıyım. Lutfen tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılırse sevınırım. Fotosunu da atıyorumEki Görüntüle 2588554

T çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması bekleniyor. Pik zamanı olduğu gibi ama takip edip koyulaşma artıyor mu bakabilirsiniz

Kuzum lh hormonu vücutta hep var ve hep çizgi çıkar. Ovulasyonda adet geçince falan kopkoyu renk çıkarsa öğreniyorlar ya da erken döllenme olduğunda adetten önce öğreniliyor. Ben adetten önce t çizgisi c den daha koyu şekilde görüp öğrendim ama erken döllenmeydi. Yarın tekrar yap çizgi daha da koyulaşırsa hayırlı olsun 🙏😘
Evet benim çok koyu degil yarın tekrar yapayım ıns koyulaşır 🙏

Inss koyulaşır yaa 🙏🙏

Bak kuzum üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi adete 5 gün kala yapmıştım fikir olsun. Bekledikçe daha da koyulaştı tabi

Eklentiler

• IMG_20200211_183100.jpg
    IMG_20200211_183100.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 222
Bak kuzum üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi adete 5 gün kala yapmıştım fikir olsun. Bekledikçe daha da koyulaştı tabi
Yaaa baya belırgın hamılelıkte soluk cıkmıs acaba yarın gebelık testı yapsam mı umut varmıdır acaba 🙏🙈 resim için ayrıca teşekkür ederim.

Yaaa baya belırgın hamılelıkte soluk cıkmıs acaba yarın gebelık testı yapsam mı umut varmıdır acaba 🙏🙈 resim için ayrıca teşekkür ederim.
Rica ederim bence şüphe varsa yap bekledikçe insanın girdiği stres negatifi görüp üzüldüğünden kat kat fazla. Beklentiyi artırdıkça insan daha çok üzülüyor. Varsa test şu anda da yapabilirsin ben akşam alalade Bi saatte yapmıştım testi akşam 8 9 gibi

Yaaa yaptım ama çok hayalet bır cızgı var bellı olmuyor resımde

Eklentiler

• 20200211_184846.jpg
    20200211_184846.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 242
X