• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon ile cinsiyet

lebideryaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
17
9
1
28
Kızlar merhaba aranızda yeniyim. Bir kaç yerde yumurtlama zamanına göre cinsiyet tutturma şansımızın çok yükseldiğini okumuştum. Yumurtlama gününe ne kadar yakınsa erkek ne kadar uzaksa kız diye. Çünkü spermdeki x hücreler y hücrelere göre daha dayanıklıymış ayrıca y hücreler daha hızlı olduğu için yumurtlama zamanı daha hızlı gidip döllenip erkek bebek olma ihtimalı çoğalıyormuş. Benim 7 yaşında 1 kızım var. 2 ay öncesine kadar da hiç 2. Çocuk istemeyen birisiydim lakin eşim çok istiyor. Onun bu hevesi beni de heveslendirdi ve 7 yıldır yani kızım doğdu doğalı kullandığım doğum kontrol halını bıraktım. Biliyorum evladın kızı erkeği olmaz sağlıklı ve hayırlısı olur 🥰 ama işte insanoğlu bir kızım var bir de erkek olsun istiyorum. Tabi hayırlısı neyse o ama ben yine de bu yumurtlama da şansımı denemek istedim. Ama tam anlayamadım şey ovülasyon pil olunca mı erkek bebek için değerlendirmek gerekiyor yoksa çatladığın da mı. İlk defa ovülasyon kullandım ve sanırım bugün pik. Foto yğklicem ona da yorum yaparsanız çok sevinirim. 🌸

Eklentiler

• IMG_7289.jpeg
    IMG_7289.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 12
Böyle şeylere inanmayın öyle bir şey olsa doktorlar ona göre tedavi uygulardı. Yumurtlamayı pik gördüğünüz gün 3 gün üst üste birliktelik gerekiyor

Böyle şeylere inanmayın öyle bir şey olsa doktorlar ona göre tedavi uygulardı. Yumurtlamayı pik gördüğünüz gün 3 gün üst üste birliktelik gerekiyor
Ben bu testi pik diye değerlendirdim ama akşam saat 10 da yapmıştım. o zaman bu gece ve geri kalan 3 gün mü önemli?

Back