Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasak böyle görsellerHayırlı akşamlar kızlar 12 gündür adetim gecti ve bugün 1 saat falan oldu wc gittim pette leke yok tuvalete leke yok peçeteye vurunca bu şekil leke var ağrım falan hicbirswy yok ama birsey anlamadim bn
İnternette de öyle yazıyor sizin tavsiyeniz üzerine ovulasyon yaptım zaten :) iki kutu daha alayım madem4 testin yeteceği sürede değil değişir kişiden kişiye, ben adet başlangıcından itibaren 14. Günde görüyordum
Aa yine mi bendim puh dmfmİnternette de öyle yazıyor sizin tavsiyeniz üzerine ovulasyon yaptım zaten :) iki kutu daha alayım madem
EvetAa yine mi bendim puh dmfm
Anlayan biri varsa cvplasa kaldırmam hemenYasak böyle görseller
Adet başlangıcı gibi yerleşme öyle olmaz diye biliyorumAnlayan biri varsa cvplasa kaldırmam hemen
Bilmiyorum ki bnde ya hani hiç bir ağrım falan yok öyle wc giriyorum pette de birsey yok Bi pecete vurunca öyle oluyorAdet başlangıcı gibi yerleşme öyle olmaz diye biliyorum
2 gün son bi test yapBilmiyorum ki bnde ya hani hiç bir ağrım falan yok öyle wc giriyorum pette de birsey yok Bi pecete vurunca öyle oluyor
Perşembeye kadar Bi bekliyim dedim bakam kanamam çoğalması yarına kadar2 gün son bi test yap
Siz bilirsiniz ben kesin olsun diye dedimPerşembeye kadar Bi bekliyim dedim bakam kanamam çoğalması yarına kadar
Benim ertesi gun daha koyu bir sonraki gün en koyu olmuştu ilk çocukta ama ikimcide eczaneden aldim eniyi markayi silik cikti hep allahtan değerlendirdik ben hissettim öyle çocuk oldu koyulaşmadi19 unda adet oldum 20 sinin gecesi bitti. 24 ünde yani bugün ovulasyon silik çıktı sildikten sonra ne zaman pozitif oluyor bilgisi olan varmı ?ortalama kaç gün sonra pozitif olur ?? 4 tane testim kaldı
Yarın bi yenileyeyim size özelden atsam yarın anlar mısınız ?Benim ertesi gun daha koyu bir sonraki gün en koyu olmuştu ilk çocukta ama ikimcide eczaneden aldim eniyi markayi silik cikti hep allahtan değerlendirdik ben hissettim öyle çocuk oldu koyulaşmadi