• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceylancihangir

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
136
43
13
31
öncelikle herkese merhaba
Şimdi benim adetlerim çok düzenlidir günü gününe evlendim iki ay oldu ikinci ay adetim 7 gün geçti. Test yaptım sonuç negatifti. Peşine adet oldum bugün adetimin 6. Günü azda olsa devam ediyor. Normalde en fazla 4 5 gün sürer. Şimdi sorum şu bebek istiyorum yumurtlama günüm ne oldu hangi gün oldu adet geçikmem ve uzun adet olmam durumu değiştirdimi? Son adet tarihim 03/10/2017 şuan azda olsa devam ediyo kafam çorba oldu

Merhaba canim
Adetin 28 gunde bir oluyorsa sağ sol veya her iki kasığinda ağrı oluyorsa yumurta akı kıvamında şeffaf kokusuz ve yoğun akintin oluyorsa muhtemelen yumurtluyorsundur
28 gunde bir adet olan kadin genelde 14. Gunde yumurtlar deniliyor
Ama soyle bir sorun var illaki 14 gunde yumurtlamayabilirsin..bazilari adetten hemen once bazilari adetten sonra bazilari da 14 gunde yumurtlar
Muhtemelen yumurtlama gunun degismis olabilir
Ovulasyon testleri var yumurtlaman yakinlasinca belli oluyormus ben kullanmadim istersen onlardan alabilirsin
Insallah hepimiz hamile kaliriz

Merhaba canim
Adetin 28 gunde bir oluyorsa sağ sol veya her iki kasığinda ağrı oluyorsa yumurta akı kıvamında şeffaf kokusuz ve yoğun akintin oluyorsa muhtemelen yumurtluyorsundur
28 gunde bir adet olan kadin genelde 14. Gunde yumurtlar deniliyor
Ama soyle bir sorun var illaki 14 gunde yumurtlamayabilirsin..bazilari adetten hemen once bazilari adetten sonra bazilari da 14 gunde yumurtlar
Muhtemelen yumurtlama gunun degismis olabilir
Ovulasyon testleri var yumurtlaman yakinlasinca belli oluyormus ben kullanmadim istersen onlardan alabilirsin
Insallah hepimiz hamile kaliriz
Amin canım inşallah teşekkür ederim

Back