• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon gününden kaç gün sonra gebe olduğunuzu öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikfaremmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
2.017
1.076
83
Ovulasyon takip edip yumurtlama sonrası kaçıncı günde gebe olduğunuzu öğrendiniz benim ovulasyon sonrasi 8 gün oldu adete 6 gün var negatif çıkıyor testler :(

Sizinle aynıyım . Bende erken gebelik testi yaptım dün negatif normal test yaptım bugün o da negatif . Adete 7 gün var . Cok erken yaptık sanırım yada olmadi bebek :(

kızlar adetinize son 6 gün yada 5 gün kala rahatlıkla öğreenbilrisiniz :) ama erken gebelik testleriyle

☹️ Benim şuan kasığımda ağrı var biraz adet ağrısı gibi baska belirtimde yok akıntı da yok
Benimde akıntı var ama aşırı değil.kasik agrım yok.goguslerim her adet öncesi ağrımaya başlardı daha hiç hassaslık olmadi farklı olarak.bekleyelim bakalım kanda anca çıkar sanırım varsa.

Benimde akıntı var ama aşırı değil.kasik agrım yok.goguslerim her adet öncesi ağrımaya başlardı daha hiç hassaslık olmadi farklı olarak.bekleyelim bakalım kanda anca çıkar sanırım varsa.
Kan vermek istemiyorum önce idrarda görürsem veririm kan bakalım nolacak benim yumurta da tembel sayısı az

Kan vermek istemiyorum önce idrarda görürsem veririm kan bakalım nolacak benim yumurta da tembel sayısı az
Olsun allahtan ümit kesilmez.bende kist ameliyatı oldum 3.ayim bu denemem cocuk için ameliyattan sonra.amelitattan önce de 2 senedir olmuyordu.kizima kardeş çok istiyoriz. Yumurta sayım 2
.35 benimde

Ovulasyon takip edip yumurtlama sonrası kaçıncı günde gebe olduğunuzu öğrendiniz benim ovulasyon sonrasi 8 gün oldu adete 6 gün var negatif çıkıyor testler :KK43:
Benimde yumurtlama sonrasi 13.gun adetim 3 gun gecikti ama testler negatif cikiyor kan vermekten korkuyorum negatif cikarsa diye. Hala erken mi ogrenmem icin catlamadan sonraki gunleri sayarsak 11.gun bugun

Back
X