- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Ovulasyon takip edip yumurtlama sonrası kaçıncı günde gebe olduğunuzu öğrendiniz benim ovulasyon sonrasi 8 gün oldu adete 6 gün var negatif çıkıyor testler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinle aynıyım . Bende erken gebelik testi yaptım dün negatif normal test yaptım bugün o da negatif . Adete 7 gün var . Cok erken yaptık sanırım yada olmadi bebek![]()
Sabah yaptim negatif çıktı erken gebelik testikızlar adetinize son 6 gün yada 5 gün kala rahatlıkla öğreenbilrisiniz :) ama erken gebelik testleriyle
Daha önceki günlerde negatif mıydı hergun test yaptınız mi10.günde canım
Yok daha önce yapmamıştım. Çok erken olur çıkmaz kiDaha önceki günlerde negatif mıydı hergun test yaptınız mi
Benimde akıntı var ama aşırı değil.kasik agrım yok.goguslerim her adet öncesi ağrımaya başlardı daha hiç hassaslık olmadi farklı olarak.bekleyelim bakalım kanda anca çıkar sanırım varsa.Benim şuan kasığımda ağrı var biraz adet ağrısı gibi baska belirtimde yok akıntı da yok
Kan vermek istemiyorum önce idrarda görürsem veririm kan bakalım nolacak benim yumurta da tembel sayısı azBenimde akıntı var ama aşırı değil.kasik agrım yok.goguslerim her adet öncesi ağrımaya başlardı daha hiç hassaslık olmadi farklı olarak.bekleyelim bakalım kanda anca çıkar sanırım varsa.
Olsun allahtan ümit kesilmez.bende kist ameliyatı oldum 3.ayim bu denemem cocuk için ameliyattan sonra.amelitattan önce de 2 senedir olmuyordu.kizima kardeş çok istiyoriz. Yumurta sayım 2Kan vermek istemiyorum önce idrarda görürsem veririm kan bakalım nolacak benim yumurta da tembel sayısı az
FSH 13.7 amh 0.91 oğluma kardeş istiyorum bu ay ilk denemem bakalımOlsun allahtan ümit kesilmez.bende kist ameliyatı oldum 3.ayim bu denemem cocuk için ameliyattan sonra.amelitattan önce de 2 senedir olmuyordu.kizima kardeş çok istiyoriz. Yumurta sayım 2
.35 benimde
Sabah erken gebelik testi yaptım negatif daha umudum kalmadıOlsun allahtan ümit kesilmez.bende kist ameliyatı oldum 3.ayim bu denemem cocuk için ameliyattan sonra.amelitattan önce de 2 senedir olmuyordu.kizima kardeş çok istiyoriz. Yumurta sayım 2
.35 benimde
Benimde yumurtlama sonrasi 13.gun adetim 3 gun gecikti ama testler negatif cikiyor kan vermekten korkuyorum negatif cikarsa diye. Hala erken mi ogrenmem icin catlamadan sonraki gunleri sayarsak 11.gun bugunOvulasyon takip edip yumurtlama sonrası kaçıncı günde gebe olduğunuzu öğrendiniz benim ovulasyon sonrasi 8 gün oldu adete 6 gün var negatif çıkıyor testler![]()
Sonuc ne oldu acaba hamilemiymissinizSizinle aynıyım . Bende erken gebelik testi yaptım dün negatif normal test yaptım bugün o da negatif . Adete 7 gün var . Cok erken yaptık sanırım yada olmadi bebek![]()
Malesef adet oldum 1 gün gecikmeyle . Sizin ne durumlar?Sonuc ne oldu acaba hamilemiymissiniz
Benimde hesabima göre 2 gun gecikti ama testler negatif cikti belirtiler vardi ama beklemedeyimMalesef adet oldum 1 gün gecikmeyle . Sizin ne durumlar?
Bende de belirtiler vardı ama çok yanılttı . Inşallah vardır sizin.Benimde hesabima göre 2 gun gecikti ama testler negatif cikti belirtiler vardi ama beklemedeyim
Insallah ya cok heycanliyim birkac gune belli olurBende de belirtiler vardı ama çok yanılttı . Inşallah vardır sizin.