• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon gununden itibaren yaşanan bel ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hannereyyan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
1.679
2.360
83
33
Merhaba arkadaşlar ben gebelik planlıyorum ovulasyon testi ile takip ettim günü ve yumurtlamayı gördüm yumurtlamadan itibaren bel imde ağrım var felaket biçimde günlerdir böyle adete 6 gün var daha bazen beyaz bazen sarımsı akıntım var (günlük) acaba hamilelik belirtisi olabilir mi yada benim yaşadığımı yaşayan var mı aranızda tecrübeleriniz ne oldu

Bende o durumdayım yumurtlamadan beri belim ağrıyor adetim 6 gün geçti hala ağrıyor. 6 gün önce gebelik testi negatifti bekliyorum bende. Yumurtam çatlamadı mı kist mi oldu diye düşünüyorum bugün ve dün ovülasyon testi yaptım koyu çift çizgi çıktı

Bende aynı durumdayım yumurtlama günüm ve sonraki gün şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu sonra biraz azaldı ama hala ağrı devam ediyor bende anlamadim nedenini.akintimda cok az oldu seffaf

Bende o durumdayım yumurtlamadan beri belim ağrıyor adetim 6 gün geçti hala ağrıyor. 6 gün önce gebelik testi negatifti bekliyorum bende. Yumurtam çatlamadı mı kist mi oldu diye düşünüyorum bugün ve dün ovülasyon testi yaptım koyu çift çizgi çıktı
Erken gebelik testi yap bence geç dollendiyse onda belli olur

Bende aynı durumdayım yumurtlama günüm ve sonraki gün şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu sonra biraz azaldı ama hala ağrı devam ediyor bende anlamadim nedenini.akintimda cok az oldu seffaf
Benimde şeffaf su gibi akıntım oluyor neden acaba siz test yaptınız mı gününz geçti mi

Benim bu ay akıntım cok az oldu yumurtlama günü sadece cok yoğun sekilde bir ekre geldi o kadar.anlamadim bende. Yok daha var bana 24 mayis benimki
Hmm anladım benim ymurta geç çatlıyor yada kist var bilmiyorum 7 gün geçti pek göğüs kasık ağrum yok sadece bel ağrısı pek sanmıyorum hamile olduğumu. Sizde hamilesinizdir hayırlısıyla inşallah :)

Yaaa maşallahh çok sevindim Allahü teala sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah :) ne sıklıkla ağrıyordu benim bi geliyo bi gidiyo nerdeyse her gün biraz daha bekleyim dedim
Sağol canım aminn Allah razı olsun 😊 benim ağrı sikligim çok fazlaydı yatarken de ağrıyordu ayaktayken de belki günde en fazla 10 dk ağrısız oluyordu o kadar ondada eşime masaj yaptiriyorum oyle

Ben hamile değilim 3. Gebelik testimde negatif 8 gün geçti adetim. Kist oluştu büyük ihtimal o kadar büyütme iğnesi emek boşa gitti doktor ne kontrol altına aldı ne çatlatma iğnesi verdi yumurtada büyüdü gitti.Neyse hayırlısı böyleymiş

Ben hamile değilim 3. Gebelik testimde negatif 8 gün geçti adetim. Kist oluştu büyük ihtimal o kadar büyütme iğnesi emek boşa gitti doktor ne kontrol altına aldı ne çatlatma iğnesi verdi yumurtada büyüdü gitti.Neyse hayırlısı böyleymiş
Allah kolaylastirsin inşaallah sağlık versin

Sağol canım aminn Allah razı olsun 😊 benim ağrı sikligim çok fazlaydı yatarken de ağrıyordu ayaktayken de belki günde en fazla 10 dk ağrısız oluyordu o kadar ondada eşime masaj yaptiriyorum oyle
Canım birsey sormak istiyorum bel ağrım daha çok sağ taraftan vuruyor sende nasıldı cift tarafli miyfi ?

Back