Ovülasyon günü

Ben hergun saat 17.00 da yapıyorum hergun aynı saate yapmaya çalış bende testi trendyoldan sipariş etmiştim ertesi gün geldi allahtan gelince hemen başla inşallah hepimizin kucağı boş kalmaz güzel haberlerle gelelim buraya ❤️🥰
Aminnn canım inşallah bende trendyoldan aldım 2 gün oldu hala gelmedi 7. Günde de yumurtlamam heralde ya

Aminnn canım inşallah bende trendyoldan aldım 2 gün oldu hala gelmedi 7. Günde de yumurtlamam heralde ya
Yok canım yumurtlamazsin benim boyleydi diger cizgi gozukmuyordu bile
20240915_173139.jpg

Kızlar merhaba ben regli 1 gün öncesi ovu testi çift gördüm yine yumurtlama diye düşündüm sonra gebelik testi yaptm negatifti regli dün bitti bugün ovu testi yine çifte yakın hemen yumurtlama başlar mı hani regliden 1 hafta sonra başlar ya genelde

3F5E18BF-43F1-4E2B-8221-C189A585DFDB.jpeg

Kızlar merhaba ben regli 1 gün öncesi ovu testi çift gördüm yine yumurtlama diye düşündüm sonra gebelik testi yaptm negatifti regli dün bitti bugün ovu testi yine çifte yakın hemen yumurtlama başlar mı hani regliden 1 hafta sonra başlar ya genelde

Bu kadar erken yumurtlama olur mu bilmiyorum ama istersen tekrar bi gebelik testi yap belki geç döllenme olmuştur

Eki Görüntüle 3481172

X