Ovülasyon/Gebelik

abababba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
57
5
25
Kızlar merhaba bu konuyla alakalı çok fazla konu açtım. Ben ayın başında tüm gebelik belirtilerini gördüm regl gecikmesi hariç daha sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı kan verdim negatifti ama ayım başından beri kasık ağrım var adet olacaköışım gibi şefaf akıntım da var neyse bu ay ovü testi denedim 18 pük gördüm daha sonra 22 ainde yine yükseldi . Reglime şuan 7 gün var test yaptım negatif çıktı çok yoruldum bu süreçte

18'i yumurtlama gördüyseniz, 19'u da çatlama diyelim en erken 29'unda falan görürsünüz pozitifi, siz ne ara yaptınız da pozitifi gördünüz ki

Yukselmesine bakmayin sadece pik olduğunda dikkate alın. Ayrica biraz salın bence, baska seylerle mesgul edin kendinizi. Biliyorum psikolojik olarak cok zor ama bu sekilde vucudu strese sokuyosunuz

Ovu testlerini at istersen hangisi pik bakalım. 18 i yumurtlama olduysa 12 gün sonra yani ayın sonunda tekrar testte anca çıkar. 1 haftada çıkmaz

18'i yumurtlama gördüyseniz, 19'u da çatlama diyelim en erken 29'unda falan görürsünüz pozitifi, siz ne ara yaptınız da pozitifi gördünüz ki
Çok bir bilgim yoktu en başta 6 Kasım’da regl bitti yedi Kasım’da ilişki oldı daha somra kasık ağrılarım başladı o yüzden test yapmıştım

Hormonların normal mi pcos vs var mı? Yanlış yorumluyorsam bilen duzeltsin ama tam pik değiller gibi bunlar. Çünkü c ve t eşit koyulukta değil ya da T daha koyu değil
Hormonlarim normal ben bjbları bir regl uygulaması var oraya okutuyorum o bana zirve yada yüksek gibi sonuçlar söylüyor bir de 18 inde olanı bulamadım bunun dışında yumurtlama dön olan beyaz akıntım da oldu

Hormonlarim normal ben bjbları bir regl uygulaması var oraya okutuyorum o bana zirve yada yüksek gibi sonuçlar söylüyor bir de 18 inde olanı bulamadım bunun dışında yumurtlama dön olan beyaz akıntım da oldu
Her beyaz akıntı yumurtlama demek değil başka sebepleri de olabilir. Ama aklında soru işareti kalmaması için regle kadar eşinde sperm sorunu yoksa gunasiri devam edin Bi zarari yok sonuçta. Ama ne kadar kafaya takarsan o kadar zor oluyor. Stres yapmamak elde değil biliyorum aynı süreci yasayan biri olarak. Ama stres embriyonun tutulmasına bile engel olabiliyor. Kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış, inancına göre dua et vs. Nasıl rahatlayacaksan onlari yap regl tarihine kadar

Peki teşekkür ederim regl günü mü test yapmalıyım

Peki teşekkür ederim regl günü mü test yapmalıyım
Yumurtlama tarihinin 18 olduğuna eminsen 12 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin ama en temizi regl gecikmesi olunca yapmak olur. Erken gebelik testi dene derim o zaman da çünkü kaset testler sanırım Bi 5-6 gün gecikmede anca çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…