- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende de aynı sen gibi çıkmıştı. Hamileyim simdiHamile olduğu halde ovulasyonu pozitif gebeliği negatif çıkmış olan var mı?
regle son 4 gün kaldı
Çok sevindim hayırlı olsun darısı bana inşAllah peki ne zaman yapmıştınız gebeliği kaç gün kala çıktı?Aynen bende de aynı sen gibi çıkmıştı. Hamileyim simdi
Teşekkür ederim yanıtınız için, inş öyleyimdir bu ay açıkçası pek umudum yok ama bakalım Allah nasip ettiyse olurMerhaba benimde ovulasyon testim koyu çıkmıştı , regl 4 gün kala yapmaya başlamıştım bende , sonra daha da koyuluyor hamileyim , inşallah sizde hamilesinizdir benim gebelik testinde de çıkmıştı ama
Canm gün gün koyulasmasi lazm ovulasyon testinin. T cizgisi patlama derecesine gelecek gebelik varsa:) birde bence gebelik testinde de sanki böyle yansıma gibi birşey var. Benim gözüme mi bilmiyorum.bende gebelik testini tıpkı sen gibi 4 gün kala yapmıştım kaset test tabiki çıkmamıştı. Adet günü tekrar yaptım çok çok silik çizgi vardı. Erken gebelik testinde ama o çizgi çok daha netti. Teşekkür ederim canm darısı senin başına olsn inşallah:)Çok sevindim hayırlı olsun darısı bana inşAllah peki ne zaman yapmıştınız gebeliği kaç gün kala çıktı?
Merhabalar, bende şu an aynı durumdayım. Sonuç nedir hamile misiniz?Hamile olduğu halde ovulasyonu pozitif gebeliği negatif çıkmış olan var mı?
regle son 4 gün kaldı
Hayır değilim canımMerhabalar, bende şu an aynı durumdayım. Sonuç nedir hamile misiniz?
Kan testi mi verdinizHayır değilim canım
Adet oldum adetimde bitti bugün itibariyleKan testi mi verdiniz
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, denemeye devam bir dahaki aya inşallah canımAdet oldum adetimde bitti bugün itibariyle
İnş canım .. bu ay kist sebebiyle ben doğum kontrol kullanıyorum bu ay pas geçiyoruz ilerideki ay inş Sen hamilesindir inşAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, denemeye devam bir dahaki aya inşallah canım
Çoo geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah Benim adetime henüz 3 gün var ovu testi çift gösteriyor. Adete 3 gün kala yumurtlama olacağını sanmıyorum. Adet günü tekrar yapıp kötülüğü takip edeceğim. Yine koyu çıkarsa gebelik testi yapacağım. Fazlasıyla merak ediyorum. Herhangi bir ilaç kullanmadım hormonu etkileyecek ama neden pozitif geliyor merak içindeyimİnş canım .. bu ay kist sebebiyle ben doğum kontrol kullanıyorum bu ay pas geçiyoruz ilerideki ay inş Sen hamilesindir inş
Canım test varsa gebelik yap çıkar 3 gün kala, ben ilk gebeliğimde öyle öğrenmiştim koyu çıkan ovulasyon sonrası gebelik yapmıştım pozitiftiÇoo geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah Benim adetime henüz 3 gün var ovu testi çift gösteriyor. Adete 3 gün kala yumurtlama olacağını sanmıyorum. Adet günü tekrar yapıp kötülüğü takip edeceğim. Yine koyu çıkarsa gebelik testi yapacağım. Fazlasıyla merak ediyorum. Herhangi bir ilaç kullanmadım hormonu etkileyecek ama neden pozitif geliyor merak içindeyim
Canım test varsa gebelik yap çıkar 3 gün kala, ben ilk gebeliğimde öyle öğrenmiştim koyu çıkan ovulasyon sonrası gebelik yapmıştım pozitif
Dün ovulasyonu çift görünce gebelikte yaptım kuzum negatifti. Bugün tekrar ovu yaptım dünden daha koyu çıktı. Gebelikte dün negatif. Adet günü tekrar yapıcam kafam karıştıCanım test varsa gebelik yap çıkar 3 gün kala, ben ilk gebeliğimde öyle öğrenmiştim koyu çıkan ovulasyon sonrası gebelik yapmıştım pozitifti
At bakayım resmine canım , genelde ovulasyon çift çizgi olunca gebelik testi silikte olsa çıkıyorDün ovulasyonu çift görünce gebelikte yaptım kuzum negatifti. Bugün tekrar ovu yaptım dünden daha koyu çıktı. Gebelikte dün negatif. Adet günü tekrar yapıcam kafam karıştı
At bakayım resmine canım , genelde ovulasyon çift çizgi olunca gebelik testi silikte olsa çıkıyor