• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon -Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

waitingformymiracle

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
693
600
53
Hamile olduğu halde ovulasyonu pozitif gebeliği negatif çıkmış olan var mı?
regle son 4 gün kaldı

Eklentiler

• 2548EC33-5B17-49DF-AB0C-2B3827F7870B.jpeg
    2548EC33-5B17-49DF-AB0C-2B3827F7870B.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 131
Merhaba benimde ovulasyon testim koyu çıkmıştı , regl 4 gün kala yapmaya başlamıştım bende , sonra daha da koyuluyor hamileyim , inşallah sizde hamilesinizdir benim gebelik testinde de çıkmıştı ama ☺️

Merhaba benimde ovulasyon testim koyu çıkmıştı , regl 4 gün kala yapmaya başlamıştım bende , sonra daha da koyuluyor hamileyim , inşallah sizde hamilesinizdir benim gebelik testinde de çıkmıştı ama ☺️
Teşekkür ederim yanıtınız için, inş öyleyimdir bu ay açıkçası pek umudum yok ama bakalım Allah nasip ettiyse olur 🤲🏻☺️

Çok sevindim hayırlı olsun 🌸 darısı bana inşAllah peki ne zaman yapmıştınız gebeliği kaç gün kala çıktı?
Canm gün gün koyulasmasi lazm ovulasyon testinin. T cizgisi patlama derecesine gelecek gebelik varsa:) birde bence gebelik testinde de sanki böyle yansıma gibi birşey var. Benim gözüme mi bilmiyorum.bende gebelik testini tıpkı sen gibi 4 gün kala yapmıştım kaset test tabiki çıkmamıştı. Adet günü tekrar yaptım çok çok silik çizgi vardı. Erken gebelik testinde ama o çizgi çok daha netti. Teşekkür ederim canm darısı senin başına olsn inşallah:)

Kızlr merhaba benimde bugün bat günüm ve elimde sadece lh vardı yaptım böyle çıktı sizce? İlk 3 dk da böyle çıktı

Eklentiler

• BD639A31-A1C4-47D2-80C6-F5992C7F1380.jpeg
    BD639A31-A1C4-47D2-80C6-F5992C7F1380.jpeg
    264,7 KB · Görüntüleme: 92
İnş canım .. bu ay kist sebebiyle ben doğum kontrol kullanıyorum bu ay pas geçiyoruz ilerideki ay inş 🙏🏻 Sen hamilesindir inş 🌸
Çoo geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah🙏🏻 Benim adetime henüz 3 gün var ovu testi çift gösteriyor. Adete 3 gün kala yumurtlama olacağını sanmıyorum. Adet günü tekrar yapıp kötülüğü takip edeceğim. Yine koyu çıkarsa gebelik testi yapacağım. Fazlasıyla merak ediyorum. Herhangi bir ilaç kullanmadım hormonu etkileyecek ama neden pozitif geliyor merak içindeyim

Çoo geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah🙏🏻 Benim adetime henüz 3 gün var ovu testi çift gösteriyor. Adete 3 gün kala yumurtlama olacağını sanmıyorum. Adet günü tekrar yapıp kötülüğü takip edeceğim. Yine koyu çıkarsa gebelik testi yapacağım. Fazlasıyla merak ediyorum. Herhangi bir ilaç kullanmadım hormonu etkileyecek ama neden pozitif geliyor merak içindeyim
Canım test varsa gebelik yap çıkar 3 gün kala, ben ilk gebeliğimde öyle öğrenmiştim koyu çıkan ovulasyon sonrası gebelik yapmıştım pozitifti

Canım test varsa gebelik yap çıkar 3 gün kala, ben ilk gebeliğimde öyle öğrenmiştim koyu çıkan ovulasyon sonrası gebelik yapmıştım pozitif
Canım test varsa gebelik yap çıkar 3 gün kala, ben ilk gebeliğimde öyle öğrenmiştim koyu çıkan ovulasyon sonrası gebelik yapmıştım pozitifti
Dün ovulasyonu çift görünce gebelikte yaptım kuzum negatifti. Bugün tekrar ovu yaptım dünden daha koyu çıktı. Gebelikte dün negatif. Adet günü tekrar yapıcam kafam karıştı

Back