• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon döneminden başlayan göğüs ağrısı

Umutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu ogrendigim ay yumurtlama döneminde göğüs ağrısı yaşamaya başladım. Nerdeyse 15 gün geçmedi sonra da aralıklarla devam etti. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ya birşey sorucam benimde adetim 20 Kasımda ama şimdiden göğüslerim feci şekilde ağrıyor sütyeni çıkarmasam dayanamıyorum ve ayrıca yumurtlama dönemimdeyim karnımda sancı var ara ara sol kasığımda batma gibi bir Ağrı oluyor sizce gebelik belirtisimi

Ya birşey sorucam benimde adetim 20 Kasımda ama şimdiden göğüslerim feci şekilde ağrıyor sütyeni çıkarmasam dayanamıyorum ve ayrıca yumurtlama dönemimdeyim karnımda sancı var ara ara sol kasığımda batma gibi bir Ağrı oluyor sizce gebelik belirtisimi
Olabilir benim öyle olmuştu kasik ağrım fazla yoktu sadece ama göğüslerim fenaydı. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ya valla göğüslerim şiş 3 aydır aynen iki korunmuyoruz ama bilmiyorum sorun nedir
Sorun olduğunu düşünmeyin hemen doktorlar 1 seneye kadar olmamasını normal kabul ediyor. O geleceği zamani bilir zaten

Back