Ovülasyon döneminden başlayan göğüs ağrısı

ashley_2

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
47
10
8
26
Kızlar selam , reglim bittikten 2 gün sonra göğüs ucu ağrım başladı ovülasyondan dolayı normal gelmişti ama asla geçmedi hala devam ediyor ve bi kaç gün önce aniden karnıma sancı girdi gözlerim karardı afedersiniz istifra etmeye başladım , doktora gittiğimde tahlillerim temiz çıktı yani neden oldu bu hala anlam veremiyorum gebelik istiyorum reglime daha 13 gün var biliyorum çok erken ama bu olanlar normal mi? Özellikle göğüs ağrısı normalde reglime 7 gün kala başlardı bu kez çok erken başladı

Bende 24 Eylül de regli oldum. 7 Ekim'de yumurtlama gördüm. Ve değerlendirdik. Yumurtlama günümden beri sağ kasık ağrısı yaşıyorum. Göğüslerimde hassasiyet mevcut. Ve bugün de hafif bir mide bulantısı yaşıyorum. Sizinle hemen hemen hemen aynı durumdayız. Bende bilmiyorum neden böyle oldu.

Umutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu ogrendigim ay yumurtlama döneminde göğüs ağrısı yaşamaya başladım. Nerdeyse 15 gün geçmedi sonra da aralıklarla devam etti. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah bende hamileyimdir , yok ya tam anlamıyla kaptırmıyorum kendimi çünkü her ay sonu hüsran bu kez biraz farklı olduğu için merak ettim teşekkür ederim yorumun için

Bende 25 eylülde olmuştum aynı zamandan bahsediyoruz inşallah ikimizde hamileyizdir

Bir de ben 2 gündür üşümemesine rağmen ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum.

Bir de ben 2 gündür üşümemesine rağmen ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum.
Ayak üşümesi bende 10 gündür var sanki karın üzerinde yürümüşüm gibi asla ısınmıyor , ama bende normaldede ayak üşümesi var diye pek aldırmadım kasık ağrım var batma şeklinde

Yine de kendinizi çok dinlemeyin. Ben o hatayı hamile kalmadan önceki ay yaptım vücudum belirti uydurdu durdu resmen. Güzel haberler alırsınız inşallah

Ayak üşümesi bende 10 gündür var sanki karın üzerinde yürümüşüm gibi asla ısınmıyor , ama bende normaldede ayak üşümesi var diye pek aldırmadım kasık ağrım var batma şeklinde
Ben hayatımda ilk kez yaşıyor olabilirim. Battaniye altında yine de buz gibi

Yine de kendinizi çok dinlemeyin. Ben o hatayı hamile kalmadan önceki ay yaptım vücudum belirti uydurdu durdu resmen. Güzel haberler alırsınız inşallah
Tabi öyle de bir durum söz konusu. Ama yani öyle kafama taktığım bir durum olsa evet derim ki vücudum benimle oynuyor:) ama durup dururken çıktı. Önce yumurtlama gördüm ondan sandım. Ama o günden beri geçmedi. 5 gün oldu

Son durumunuz ne oldu acaba bende yumurtlama zamani hafif ve adete yakin yasardim ama bu ay yumurtlamayla basladi adete 9 10 gun var arada siddetli olarak devam ediyor

8-9 gün var reglime
Benim de
bide göğüslerimin uçlarının etrafında minik minik bezeler oluştu uçları o kadar sertleşti ki sızlıyor resmen
Bu belirtide kandırabilir ama dediginiz gibi benim de diger aylara gore farkli bu kadar gunlerce sürmezdi ve şiddetli uykuda bile hissettim Allah nasip ederse ilk gebeliginiz mi olucak?

Benim de

Bu belirtide kandırabilir ama dediginiz gibi benim de diger aylara gore farkli bu kadar gunlerce sürmezdi ve şiddetli uykuda bile hissettim Allah nasip ederse ilk gebeliginiz mi olucak?
Evet belli olmaz şuan sadece bu kadar erken başlayıp hala devam eden göğüs hassasiyeti düşündürüyor beni uykuda değil ama uykudan gece uyanıp ağlayacak gibi oldum ağrısından , evet ilk olucak nasip olursa sizin?

Evet bu kadar erken başlayip şiddetlenmesi benide düşünduruyor, benim Allah nasip ederse 3. gebelik olacak gecen sene 7 haftalık düşük ardından ekim ayında 5 aylık ölü doğum yapmistim hatta en son şiddetli göğus ağrisini doğumdan sonra yaşamiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…