Ovulasyon döneminde lekelenme

hayali karakter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2024
62
15
3
24
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben 12 Ocak'ta 20 haftalık bebeğimi kaybettim. Doğdu erken sonra öldü. Ondan sonra 41 gün geçtikten sonra adet oldum yani. 22 şubat oldum bugün adetın 14. Günü ve pembe kahverengi lekeler oldu. Mıde bulantısı vs var demem o ki normal mı acaba normalde Ovulasyon donemı desem daha önce hıc böyle bir şey basıma gelmedi yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba, başınız sağ olsun ben de 15 haftalık bebeğimi kaybettim ekimde. Bulantınızı bilmiyorum ama lekelenmelerinizin sebebi haftası büyük olduğu için rahim hala kendini toparlamaya çalışıyordur belki. Doktora kontrole gittiniz mi tekrar?

Yaa sızede çok gecmıs olsun. Evet gıttım zaten bebeğimi kaybedince 10 güne uakın kanamam oldu. Ondan sonra 40 gün tamamlandı adet gördüm. Doktora gittiğimde herhangı bır sorun yoktu sımdı neyin nesı bende anlamadım

İçinize sinmiyorsa bir doktora görünün tekrar isterseniz. Bazılarının yumurtlama döneminde leke tarzı kanaması geliyor ama bilemedim sizdeki durum nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…