Gebeliğe Hazırlık OVÜLASYON DÖNEMİNDE LEKELENME

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Niloya444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
2.643
1.738
53
Kızlar 14 aydır korunmazsız ilişkilerim oldu yumurtlamama rağmen gebelik elde edemedim bu ay yumurtla günümde sabahında ilişki oldu yumurtlama günü olduğunu bilmiyordum öğlenden akşama her idrarda sadece peçeteye bulaşan 1-2 damla ve 2-3 damla pembemsi kan geldi yumurta çatlağı için mi nedir anlam vermedim akıl verin ilk defa yaşadım bunu yaşayan var mı

Her ay yaşıyordum çatlama kanaması olmuşsunuZ

Benim ilk başlarda 3 4 damla gelirdi 3 yıl filan öyle sürdü sonradan benim arttı canım günlük pedin yarısını dolduracak tarzda olurdu
Dünya akşam bendende geldi fakat gerisi gelmedi pes koydum adet oldum sandım ama sabah hiçbirşey yoktu bugün yine yok yarın sabah kan vercem bakalım hayırlısı

Bende de tek seferlik olur parça parça gelmez canım
Zaten adetim geldi canım saol cvp için antibiyotik kullandım idrarda enfeksiyon çıkmıştı klomen alcam yarına eliminde sonuçları çıkcak ürolojisinde dr yazmıştı aralıkta bidaha gelme dedi ek olarak ovülasyonda alsam mı diyorum varmı bir fikrin

Al canım bn yumurtalama kanaması yaşamama rağmen ovi kullandım bence kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…