• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon döneminde hamilelik testi

anka92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
27
11
3
32
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testi yapıyorum pik doneminden sonra cizgim siliklesmedi bu benim canımı sıktı.Bende bı hamilelik testi yapıyım dedim ovulasyon ve hamilelik testi mi fotosunu ekliyorum.Tecrubelerinize ihtiyacım var..

Eklentiler

• 1000070306.webp
    1000070306.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 178
  • 1000070307.webp
    1000070307.webp
    101,6 KB · Görüntüleme: 162
  • 1000070306.webp
    1000070306.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 172
Ya mümkün olabilir mi bilmiyorum.Adetim akşam başlamıştı biz ogleninde birliktelik yaşadık sonra adet oldum.Adetin 3. Günü ovulasyona basladim ovulasyona pikten sonra 2. Çizgi siliklesmedi.Bende hamilelik testi yaptım öğleden sonra bozuk olabilir test sabahına tekrarliycam.Acaba yumurtam catlamadi mi? O yüzden mi pik gitmedi.

Sizin kullandığınız testleri bende kullanıyorum onlar genelde bozuk olmuyor ben 8 aydır hiç çift çizgi görmedim o markanın gebelik testinde yalancı pozitiftik vermez bence yurtdışında mı yaşıyorsunuz

Evet yurt dışında yaşıyorum.Gonlumuzde olanı kucagimiza nasip etsin Allah'ım daha reglime 14 gün var o yüzden kafam karıştı.Yumurtamin catlamadigini düşündüğüm için endişelendim.Yari sabah ilk idrar ile gebelik testini tekrarliycam sizinle de paylasicam hem testlerin güvenirliği den emin oluruz..

Evet yurt dışında yaşıyorum.Gonlumuzde olanı kucagimiza nasip etsin Allah'ım daha reglime 14 gün var o yüzden kafam karıştı.Yumurtamin catlamadigini düşündüğüm için endişelendim.Yari sabah ilk idrar ile gebelik testini tekrarliycam sizinle de paylasicam hem testlerin güvenirliği den emin oluruz..
Bende amerikadayım bu marka test en çok satılan test bi kaç ay yaptım bende aynı pik gördüm çatlama gördüm adet günüme bir hafta kala tekrar koyulaştı ama gebelik yoktu lh hormonu dalgalanan bir hormon diyorlar o yüzden olabilir

Birde bu testlerin uygulamasına var oraya yüklediğinde oran gösteriyor istersen ona bi bak

Merhaba bu sabah hem ovulasyon hemde gebelik testini tekrar yaptım yumurtam çatlamış.Gebelik öğrenmek için çok erken zaten☺️

Eklentiler

• 1000070324.webp
    1000070324.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 152
aynı gün yumurtlamışız benim bat 19 şubat ama geç yumurtladım geç olurum sizin bat tarihiniz nedir

Yumurtlama olmuş mu sizce yoksa daha mı koyu olması gerekiyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 149
aynı gün yumurtlamışız benim bat 19 şubat ama geç yumurtladım geç olurum sizin bat tarihiniz nedir
Selam kızlaar :) bende sürekli test yapıyorum bu ay yeni başladım bu bebek işlerine. Bende 20 şubat bat. Umarım hepimiz hayırlısıyla hamile oluruz 🥰 o dediğiniz sitenin adı ne bu arada oran gösteren

Selam kızlaar :) bende sürekli test yapıyorum bu ay yeni başladım bu bebek işlerine. Bende 20 şubat bat. Umarım hepimiz hayırlısıyla hamile oluruz 🥰 o dediğiniz sitenin adı ne bu arada oran gösteren
Premom diye bir uygulama ben yurtdışında yaşıyorum trde var mı uygulaması bilmiyorum canım Hayırlı haberler alırsınız inşallah

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testi yapıyorum pik doneminden sonra cizgim siliklesmedi bu benim canımı sıktı.Bende bı hamilelik testi yapıyım dedim ovulasyon ve hamilelik testi mi fotosunu ekliyorum.Tecrubelerinize ihtiyacım var..
Bir şey sorucam hamilelik gerceklesirse ovulasyon koyu şekilde mi devam eder ben pek anlamıyorum da

Benim geçen yıl ki gebeligimde adete 5 gün kala çizgi tekrar belirgin olmaya başlamıştı.Oyle anlayıp hamilelik testi yapmistim

IMG_0630.webp
Benim ki de yorumlar mısınz ? 4 şubata yumurtlama gördüm şuan da üst üst 11 Şubat da 12 Şubat koyu acaba gebelik mi yoksa yumurtlama mı

Back
X