Ovulasyon döneminde hamilelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi anka92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anka92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
7
1
1
32
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testi yapıyorum pik doneminden sonra cizgim siliklesmedi bu benim canımı sıktı.Bende bı hamilelik testi yapıyım dedim ovulasyon ve hamilelik testi mi fotosunu ekliyorum.Tecrubelerinize ihtiyacım var..

Eklentiler

• 1000070306.jpg
    1000070306.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000070307.jpg
    1000070307.jpg
    215,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000070306.jpg
    1000070306.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 47
Ya mümkün olabilir mi bilmiyorum.Adetim akşam başlamıştı biz ogleninde birliktelik yaşadık sonra adet oldum.Adetin 3. Günü ovulasyona basladim ovulasyona pikten sonra 2. Çizgi siliklesmedi.Bende hamilelik testi yaptım öğleden sonra bozuk olabilir test sabahına tekrarliycam.Acaba yumurtam catlamadi mi? O yüzden mi pik gitmedi.

Sizin kullandığınız testleri bende kullanıyorum onlar genelde bozuk olmuyor ben 8 aydır hiç çift çizgi görmedim o markanın gebelik testinde yalancı pozitiftik vermez bence yurtdışında mı yaşıyorsunuz

Ve bu testler hiç bir zaman tam silik olmuyor maalesef

Evet yurt dışında yaşıyorum.Gonlumuzde olanı kucagimiza nasip etsin Allah'ım daha reglime 14 gün var o yüzden kafam karıştı.Yumurtamin catlamadigini düşündüğüm için endişelendim.Yari sabah ilk idrar ile gebelik testini tekrarliycam sizinle de paylasicam hem testlerin güvenirliği den emin oluruz..

Evet yurt dışında yaşıyorum.Gonlumuzde olanı kucagimiza nasip etsin Allah'ım daha reglime 14 gün var o yüzden kafam karıştı.Yumurtamin catlamadigini düşündüğüm için endişelendim.Yari sabah ilk idrar ile gebelik testini tekrarliycam sizinle de paylasicam hem testlerin güvenirliği den emin oluruz..
Bende amerikadayım bu marka test en çok satılan test bi kaç ay yaptım bende aynı pik gördüm çatlama gördüm adet günüme bir hafta kala tekrar koyulaştı ama gebelik yoktu lh hormonu dalgalanan bir hormon diyorlar o yüzden olabilir

Birde bu testlerin uygulamasına var oraya yüklediğinde oran gösteriyor istersen ona bi bak

Merhaba bu sabah hem ovulasyon hemde gebelik testini tekrar yaptım yumurtam çatlamış.Gebelik öğrenmek için çok erken zaten☺️

Eklentiler

• 1000070324.jpg
    1000070324.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 24
aynı gün yumurtlamışız benim bat 19 şubat ama geç yumurtladım geç olurum sizin bat tarihiniz nedir

Yumurtlama olmuş mu sizce yoksa daha mı koyu olması gerekiyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    271,7 KB · Görüntüleme: 13
Back