Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya mümkün olabilir mi bilmiyorum.Adetim akşam başlamıştı biz ogleninde birliktelik yaşadık sonra adet oldum.Adetin 3. Günü ovulasyona basladim ovulasyona pikten sonra 2. Çizgi siliklesmedi.Bende hamilelik testi yaptım öğleden sonra bozuk olabilir test sabahına tekrarliycam.Acaba yumurtam catlamadi mi? O yüzden mi pik gitmedi.
Sizin kullandığınız testleri bende kullanıyorum onlar genelde bozuk olmuyor ben 8 aydır hiç çift çizgi görmedim o markanın gebelik testinde yalancı pozitiftik vermez bence yurtdışında mı yaşıyorsunuz
Evet yurt dışında yaşıyorum.Gonlumuzde olanı kucagimiza nasip etsin Allah'ım daha reglime 14 gün var o yüzden kafam karıştı.Yumurtamin catlamadigini düşündüğüm için endişelendim.Yari sabah ilk idrar ile gebelik testini tekrarliycam sizinle de paylasicam hem testlerin güvenirliği den emin oluruz..
Evet yurt dışında yaşıyorum.Gonlumuzde olanı kucagimiza nasip etsin Allah'ım daha reglime 14 gün var o yüzden kafam karıştı.Yumurtamin catlamadigini düşündüğüm için endişelendim.Yari sabah ilk idrar ile gebelik testini tekrarliycam sizinle de paylasicam hem testlerin güvenirliği den emin oluruz..
Bende amerikadayım bu marka test en çok satılan test bi kaç ay yaptım bende aynı pik gördüm çatlama gördüm adet günüme bir hafta kala tekrar koyulaştı ama gebelik yoktu lh hormonu dalgalanan bir hormon diyorlar o yüzden olabilir