• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon dönemi sonrası şeffaf uzayan akıntı

green55

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
138
39
298
Samsun
merhabalar 6 aylık evliyim 3 ay yasmin hapı ile korundum. bu denememizin 3. ayı ve ovulasyon dönemim bittikten sonra uzayan şeffaf akıntım devam ediyor düzenli adet görüyorum ovulasyon dönemi dışında hiç öyle akıntım devam etmezdi. bu hamilelik belirtisi midir. Bat 4 mart ama meraktan çatlıyorum. Hamile olup bu belirtiyi farkedenler var ise lütfennn cevap vermemezlik yapmayın...<3

merhabalar 6 aylık evliyim 3 ay yasmin hapı ile korundum. bu denememizin 3. ayı ve ovulasyon dönemim bittikten sonra uzayan şeffaf akıntım devam ediyor düzenli adet görüyorum ovulasyon dönemi dışında hiç öyle akıntım devam etmezdi. bu hamilelik belirtisi midir. Bat 4 mart ama meraktan çatlıyorum. Hamile olup bu belirtiyi farkedenler var ise lütfennn cevap vermemezlik yapmayın...<3
Ovulasyon tarihiniz ne zamandı ?

15inden itibaren ovulasyon akıntım başlamıştı 1 hafta değerlendirildi ama akıntım kesilmedi aynı şeffa yumurta akı şeklinde
O zaman beklemekte fayda var. Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermiyor gebelik dönemlerinde. Kimisi hiç belirti göstermiyor kimisi de ilk günden itibaren hissetmeye başlıyor. İnşallah pozitif sonuç görürsünüz.

Back