Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik gibi duruyor akşam tekrar yapın isterseniz tam emin olunMerhaba, 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum bugün yaptığım pik mi değil mi anlamadım anlayan varsa bi bakabilir mi lütfen görsellerini koyuyorumEki Görüntüle 3507887
sizce benim ki de pik olup çatlamış mıPik gibi duruyor akşam tekrar yapın isterseniz tam emin olun
Evet pik olmuş çatlamışsizce benim ki de pik olup çatlamış mı Eki Görüntüle 3508137
Bugün ve yarını kesin değerlendirin pik olmuşBugün de böyle çıktı
Merhaba kızlar bugün yaptığım test bu yumurtlama olmuş demek dimi bu bir yorumlar mısınız, teşekkürler bu
Bence bugünü ve takip eden 2 günü değerlendirin pik olmuş çatlama olduğunda silik çıkarMerhaba kızlar bugün yaptığım test bu yumurtlama olmuş demek dimi bu bir yorumlar mısınız, teşekkürler
Teşekkür ederim yorumunuz için bugün değerlendirdim dünde değerlendirmiştim ama takip eden 2 günü değerlendirebilir miyim bilmiyorum eşimin işinden dolayı.İnşallah tutarBence bugünü ve takip eden 2 günü değerlendirin pik olmuş çatlama olduğunda silik çıkar
Bende pcosluyum inşallah ikimizinde tutarDünde değerlendirmiştim 2 gün daha deneyelim pcosluyum inşallah tutar
İnşallah isteyen herkesin inşallahBende pcosluyum inşallah ikimizinde tutar
Çok sevindim senin adına canım inşallahBenim şuan çatladı kasıklarım ağrıyor inş gebelik yakalayabilirim