Su dokmene gerek yok canim yumurtlamada aninda sadece T kopkoyu cikar.. yarin ki testine bakalimSarılık gitsin diye su döktüm daha net gozukuyor simdi. Ne yapayim ben simdu
Tamam inşallahSu dokmene gerek yok canim yumurtlamada aninda sadece T kopkoyu cikar.. yarin ki testine bakalim
Ya insallah cikar adet sancisi gibi agrilarim var hafif hafif bi kac gundur insaallah geliyodueTamam canim pike yaklastin insallah devam et testlere T cok koyu cikicak
Takvimler ortalama hesap yapar ovulasyon testleri en dogrusunu verir. Lutfen devam edin test yapmayasanirim hic yumurtlayamicm ben hep aynni tontakvime gore yarindi halbuki
Ben yumurtladigimda hep boyle agrilar cekerim sonrasinda akıntı gelir zaten.. testleri aksatma bu agrilarda birlikte olabilirsinizYa insallah cikar adet sancisi gibi agrilarim var hafif hafif bi kac gundur insaallah geliyodue
1 gun birlikte olup 1 gun bos geciyoruz her ihtimale karsi zaten.bugun ekstra bi siskinlik var karnimda galiba yaklastik yumurtlamayaBen yumurtladigimda hep boyle agrilar cekerim sonrasinda akıntı gelir zaten.. testleri aksatma bu agrilarda birlikte olabilirsiniz
Bak koyulasmis pik yakin gibi devam et testlereBugunun testi de bu sekilde
Hadi insallah sabir azim olacak hamilelik de olacak inşallah1 gun birlikte olup 1 gun bos geciyoruz her ihtimale karsi zaten.bugun ekstra bi siskinlik var karnimda galiba yaklastik yumurtlamaya
Catlamayi horene kadar teste devam et canim yani bugun pik gordun T cizgisi siliklesene kadar teste ve iliskiye devam edinKızlar merhaba ben ovulasyon testi yaptım 17. Gün yumurtlamayı gördüm.bugün yumurtlama ise ilişki nasıl olmalı?
Insallah ya.Hadi insallah sabir azim olacak hamilelik de olacak inşallah
Takvimler ortalama hesap yapar ovulasyon testleri en dogrusunu verir. Lutfen devam edin test yapmaya
Tamam sağol canım çok teşekkürlerCatlamayi horene kadar teste devam et canim yani bugun pik gordun T cizgisi siliklesene kadar teste ve iliskiye devam edin
Degiskenliklere takili kalma bir silik olur bir koyu olur birgun birdenbire T tam koyu oluveriyor canini sıkıp da stresle yumurtlaman gecikmesin canim sabir insallahPiki beklerken çizgiler silikleşmeye basladi
Sabir kuzum olacak inan bak devam et testlere.. olmadi diyen herkes gördü piki emin ol