- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Benımde cuma 13mmdı kuzum teste dvm et ıncır ye ben ıncır yedım bak ılk yumurta 12 mmde buyumeye calıstı buyuyemedı seklı bozuldu kayboldu ıkıncısı buyumeye basladı ıncır yedım sımdı pık gordm yarın gıdıcemGittim bugün adetin 17 . günü perşembe 13 mm di
Bn de incir aldım ama çok yersel büyümeyi engellemez demiBenımde cuma 13mmdı kuzum teste dvm et ıncır ye ben ıncır yedım bak ılk yumurta 12 mmde buyumeye calıstı buyuyemedı seklı bozuldu kayboldu ıkıncısı buyumeye basladı ıncır yedım sımdı pık gordm yarın gıdıcem
Ben ıkı uctane yedımm asırıya kacma cnm 15 16 mm olmustur bence senınde hayırlısıysaBn de incir aldım ama çok yersel büyümeyi engellemez demi
Amin kuzum doktordan sonra yazarımBen ıkı uctane yedımm asırıya kacma cnm 15 16 mm olmustur bence senınde hayırlısıysa
Yaz cnm yarınnı gıtcen bnde bakalm nolcakAmin kuzum doktordan sonra yazarım
Yok pazar bugün yani akşam 5 deYaz cnm yarınnı gıtcen bnde bakalm nolcak
Aaa ne guzel valla benımde dr pazar orda olsa kosardım yaz bakalım hayırlı haberlerYok pazar bugün yani akşam 5 de
Hayırlı haber yok çok küçükler dedi diğer aya kaldı umutlar:)Aaa ne guzel valla benımde dr pazar orda olsa kosardım yaz bakalım hayırlı haberler
Kac mmmıs kı benımde ılk yumurta buyumedı ıkıncı buyumeye basladı 21.gunde 13mmdı ıncır ye ve pes etme buyucektırHayırlı haber yok çok küçükler dedi diğer aya kaldı umutlar:)
Rabbim büyük incire devam allahtan umut kesilmezKac mmmıs kı benımde ılk yumurta buyumedı ıkıncı buyumeye basladı 21.gunde 13mmdı ıncır ye ve pes etme buyucektır
Asla kesme bende kesmedım yarın dr ne dıcek bakalımRabbim büyük incire devam allahtan umut kesilmez
Haber ver banadaAsla kesme bende kesmedım yarın dr ne dıcek bakalım
Tm kuzum dua edelım bırbırımızeHaber ver banada
Pık olup sılıklesır ama bıkacgun ust uste de pik olabılır daha sonradan sılıklesırMerhaba arkadaşlar
Tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacaktı.
Çatlamayan yumurta ovulasyon testinde nasıl gözükür?
Pik olduktan sonra diğer günler pik şeklinde mi gider
Yoksa hiç pik olmaz ikinci çizgi hep silik şekilde mi devam eder?
Eve5 guzel bir pik yakalamissin. Hayirli olsun canim. Bugunu degerlendir mutlaka. Catlamayi gorene ladar teste ve iliskiye devam rt olur muAselece merhaba kuzum 25.gunum dr cuma baska yumurtan var 13mm olmus dedı bugunde boyle testım bugece baslasammı ılıskıye ıkıgun once oldu enson
Merhaba. Testinizi saat 12 ile 16 arasinda ayni saatte yapmaniz dogru sonuca ulaştıracaktır. Sivi alimina dikkat ediniz. 2 saat oncesi sivi hic bir gida almayiniz. Adet bitimi hemen teste baslayiniz. Butun bunlar ok ise testlerinize sabir ile devam ediniz. Takipte kalalimBana da bakın iki aydır kopkoyu pik göremiyom sebebi yumurtanın büyümemesi mi resme bakar mısın
Merhaba. Eger olgunlasmis yumurtaniz varsa pik olarak devam eder catlamazsa. Olgunlasmis yumurta yoksa hep silik devam eder. Ve olgunlasmis yumurta catlamazsa zamanla kiste dönüşebilirMerhaba arkadaşlar
Tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacaktı.
Çatlamayan yumurta ovulasyon testinde nasıl gözükür?
Pik olduktan sonra diğer günler pik şeklinde mi gider
Yoksa hiç pik olmaz ikinci çizgi hep silik şekilde mi devam eder?
Hayirli olsun canimm Allah saglicakla kucagina aldirsin. Darisi takipte olan diger arkadaslara insallah dualarini esirgeme onlara da dua et lutfen.