- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
evet yaa rabbim yannda olsunMaalesef doğum mu gerçekleşti acaba İnşAllah her şey yolundadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa rabbim yannda olsunMaalesef doğum mu gerçekleşti acaba İnşAllah her şey yolundadır
acil bişi olmasa haber verrdı ıns bebekte kendısıde saglıklıdırMaalesef doğum mu gerçekleşti acaba İnşAllah her şey yolundadır
Ben de öyle düşünüyorum canım inşAllah iyidirleracil bişi olmasa haber verrdı ıns bebekte kendısıde saglıklıdır
Kuzum gayet silik yalnız ondan önceki tam pik gibi değil doktor demişti sana yumurta var diye demiKızlar sizce çatlamısmı az once yaptım en alttakını
Pik cnm 85 doruk cıktı fotoda oyle net dgl tam pik ı kacırmıs olabılırım uc yumurtam vardıKuzum gayet silik yalnız ondan önceki tam pik gibi değil doktor demişti sana yumurta var diye demi
O zaman son yaptığın teste göre çatlamış kuzumPik cnm 85 doruk cıktı fotoda oyle net dgl tam pik ı kacırmıs olabılırım uc yumurtam vardı
Belkide gec çatlıyor canım yapmaya devam et benceKızlar lütfen yardımcı olun benim yumurtam çatlamıyor sanırım
Devam ediyorum ama hiç böyle olmazdı 3 gündür sancılanıyor kasıklarım çatladı sanmıştım o yüzdenBelkide gec çatlıyor canım yapmaya devam et bence
Geçti mi adet gününGebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar
Valla anlamadım ki canım pik üzerinden 13. gün. Normal döngü 28 ama 19. gün pik oldu geç yumurtlama olduğu için eğer geç gelecekse regl günüm geçmedi ama olsaydı da çıkardı. Ayrıca hiçbir belirtim de yokGeçti mi adet günün
pik canım değerlendirin yarın da test yap belki iki gün sürer pikEki Görüntüle 2310045 Herkese selamlar.Sizce bu test pik mi,bir tık daha mı koyulaşması gerekiyor ? Bilenler yorum yapabilir mi rica etsem ?
Bugün 32. gün ama normalde döngüm 28 hatta son üç aydır erkenden geliyor. Fakat bu ay 19. gün yumurtlama olduğu için regl de geç gelir diye düşündüm. Kafam karman çorman bıktım artık gerçekten çok yoruldumGeçti mi adet günün
Tamam canım akşam değerlendiricez inşallah Umarım sende hamilesindir,güzel haberler verirsin inşallah bizepik canım değerlendirin yarın da test yap belki iki gün sürer pik
Yumurtlamadan sonra 14.gun regl gunu canim, 19 + 14 : 33. Gun bat tarihinBugün 32. gün ama normalde döngüm 28 hatta son üç aydır erkenden geliyor. Fakat bu ay 19. gün yumurtlama olduğu için regl de geç gelir diye düşündüm. Kafam karman çorman bıktım artık gerçekten çok yoruldum