- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 32
20 nisandı sanırım canısıSon adet tarihinin baslangic tarihi ne canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 nisandı sanırım canısıSon adet tarihinin baslangic tarihi ne canim
Son adet tarihinin baslangic tarihi ne canimKızlar kan değerim çıktı 38170.00 sizce kaç haftalık oluyor ve değer iyi mi acaba
5 hafta 3 günlük canim. Tam deger 38370 mi emin misin20 nisandı sanırım canısı
Bayağı yüksek çıkmış canim ikiz gebelik olabilir bilgin olsunYazdığım değer canım 38170.00
Gerçekten mi olsun öyleyseler yapacak bişy yok ben bir istedim Allah iki verdi diyecez. Allah olmayanlarda nasip etsin Dilimden düşmeyen tek duaBayağı yüksek çıkmış canim ikiz gebelik olabilir bilgin olsun
E nabiz goruntusunde deger kac yaziyor canimGerçekten mi olsun öyleyseler yapacak bişy yok ben bir istedim Allah iki verdi diyecez. Allah olmayanlarda nasip etsin Dilimden düşmeyen tek dua
AMin canım amin darısı isteyen herkese olsunHayırlı olsun canım bol artışların olsun inş Rabbim sağlıcakla da kalp atışlarını duymayı nasip etsin . Ne düzel bu ayda bir bekleyen eksildi ❤
Maşallah ben güzel. Bende ikiz istiyorumGerçekten mi olsun öyleyseler yapacak bişy yok ben bir istedim Allah iki verdi diyecez. Allah olmayanlarda nasip etsin Dilimden düşmeyen tek dua
Ikinizin de degerleri güzelce artsın insallah. Hamişler çoğalsın bir an önce bebek isteyenlerinde olsun sabirla dua ile azimle inşallahMaşallah ben güzel. Bende ikiz istiyorum
Tebrik ederim, hayırlı olsun Darısı başımıza inşAllahKızlar kan değerim çıktı 38170.00 sizce kaç haftalık oluyor ve değer iyi mi acaba
Canım Allah gönlüne göre versin inşallah saglıklı bir sekilde kucağına alırsın bizlere de dua et Allah hepimize nasip etsin sen ne kadar zamandırlı istiyordunGerçekten mi olsun öyleyseler yapacak bişy yok ben bir istedim Allah iki verdi diyecez. Allah olmayanlarda nasip etsin Dilimden düşmeyen tek dua
Ona bakmadım canım. Sağlık ocağından geldim şimdi çok iyi bakmışsın değerler iyi dedi. 6 haftalık gözüküyormuş gebelik kaydı da açtırdım. Her tahlilde beni arayıp bilgilendireceklerE nabiz goruntusunde deger kac yaziyor canim
Amin canım inş dualarımdasınızTebrik ederim, hayırlı olsun Darısı başımıza inşAllah
İnş nasip olurMaşallah ben güzel. Bende ikiz istiyorum
Ayy canım yaaa çok sevindim bu ikinci haber burda süper inşallah sağlıklı olsun bebişin.. ya da bebişlerin mi desem belli olmazGerçekten mi olsun öyleyseler yapacak bişy yok ben bir istedim Allah iki verdi diyecez. Allah olmayanlarda nasip etsin Dilimden düşmeyen tek dua
Amin canımcım amin Allah herkese tüm herkese nasip etsinAyy canım yaaa çok sevindim bu ikinci haber burda süper inşallah sağlıklı olsun bebişin.. ya da bebişlerin mi desem belli olmaz
Kesinlikle başla. Aynı zamanda ovulasyon testini sen ihmal etme. Birde bu ay ben oluruna bıraktım elimden geleni yaptım gerisi Allah’a kalmış dedim. İnşallah sağlıcakla alırım bebeğimi kucağıma yanı sıra herkeseRana_murat canım tebrikler katlanarak artsın değerler☺ bu ay hemen ben de başlıyorum küre. İnşAllah bize de etkisi olur ❤❤