• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon dönemi dışında hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende rahim filmi sonrasi korunma karari aldim benim ovu testlerim cokgugenilir hic yaniltmadi
3unede yumurtldim piki gordum ve yumurta catladi bitti 24saat yasamiyirmu yumurta ben cokcoksonra girdim
Erken yumurtlama zmanai tutsydi eger reglden 5gunsonr 200cikarmiydi
Kullandığınız ovulasyon testinin adı nedir acaba, pco'luyum adetlerim düzensiz 2 gün önce adetim bitti. Bu testler bende de işe yarar mı bu arada 3 aydır inofolic kullanıyorum

suan ilk cnm kismet olursa ama nedense tedirginim adet 5gun gecti degerim 200 bilemedim senin actigin kimyasal basligina bakıyorum
Değerlerle ilgili pek bi bilgim yok canım sadece 2 katına artarak Yükselmesi gerekiyor diye biliyorum ama ben reglden 1 gün önce öğrendim 26 idi beta 5 gün sonra gittiğimde 11 di yani başlamadan bitti gibi bişi oldu🤷‍♀️ keşke hiç acele edip kan vermeseydim kendimi de strese sokmasaydım🤦‍♀️

Değerlerle ilgili pek bi bilgim yok canım sadece 2 katına artarak Yükselmesi gerekiyor diye biliyorum ama ben reglden 1 gün önce öğrendim 26 idi beta 5 gün sonra gittiğimde 11 di yani başlamadan bitti gibi bişi oldu🤷‍♀️ keşke hiç acele edip kan vermeseydim kendimi de strese sokmasaydım🤦‍♀️
anladimcnm gecmisolsun
Bende carsambayi bekliyorum doktor csrsmaba geldedi artik ogun karar verecek sanırım

Back