ovulasyon dönemi akıntısının erken gelmesi

eftenya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
132
1
0
Ankara
öncelikle herkese merhaba diyorum...

benim şöyle bir derdim var :26 temmuzda adet oldum.6 gün sürdü. bittikten hemen sonraki gün yumurta akı kıvamında olan akıntı geldi. bir anlam veremedim ama üç gündür tekrar gelmeye başladı. yumurtlama günüme daha bir hafta var. aynı durumu yaşayan var mı acaba daha önce? çocuk istiyoruz bu ay üçüncü ayım hem de pkoluyum. ona göre ilişki takvimi yapacağım şaştım kaldım. kasıklarım da ağrıyor. :26:

Son düzenleme:

yaa 2 aydır aynısı banada oluyor hıc takıp edemem normalde akıntı falan ama 2 aydır dıkat ettm adetımın bıttıgı ertesı gun ve 2 gun fln o akıntım devam ettı :44:bende 10 aydır ıstıyorum cnm

demekki erken yumurtladın o günlerde ilişki olursa belki bebiş olur

bazı kadınlarda ( özellikle adet siklusu 29-30 veya daha uzun olanlarda) önceki aydan kalan yumurta adet döneminin henüz başlarında çatlar. böyle bir durum yaşamışsın bence.

teşekkürler cevaplar için. doktora gittim. çok güzel yumurtlamışsın dedi. bu ayı değerlendirdik bakalım ne olacak. 2gündür kasık ağrılarım arttı. daha önce olmayan ağrılar. belime ve bacaklarıma vuruyor. hayırlısı olur inşallah... Allah ım bebek olsun karnımda...

arkadaşlar benim hemen hemen her adetimden sonra bu oluyo hemen yumurtlama mı olur? anlamadım şimdi... yumurtlamadan önce akıntı mı geliyor normalde?

arkadaşlar benim hemen hemen her adetimden sonra bu oluyo hemen yumurtlama mı olur? anlamadım şimdi... yumurtlamadan önce akıntı mı geliyor normalde?

normalde adetin 14. günü olur. ama erken yumurtluyor olabilirsin. ovulasyon testi deneyebilirsin canım.

ayyy hadi inşallah :) hemen bize de haber ver hayırlı haberi adetine kaç gün var

inşallah hamile kalırsın.bende hep otomatik hesaplayıcıda 14 ve 16. günler arası yazardı yumurtlama tarihim farkediyodum da yumurtladığımı o tarihlerde değil ama ya öncesi ya sonrası günlerde farkediyodum.6 ay denedik o şekilde ve çok kafama takıyodum yumurtladığım halde ve o günleri değerlendirdiğimiz halde niye olmuyo diye takıyodum.haziran ayında adet bitiminden 4 gün sonra yumurtladım şaşırdım çok erken oldu diye o gün değerlendirdik ama ben eşime demedim yumurtladığımı kendimde unuttum o ay hiç aklıma getirmedim oldumu olmadımı diye herşey Allah dan ol desin yeter dedim. ve 30 temmuzda test yaptım çok şükür hamileyim Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah amin.

amin inşallah canım...

canım bendede aynı şeyler oldu adetimden 1-2 gün sonra beyaz akıntım oldu 1 kere bu akşam gene aynı akıntıdan gördüm hangisi yumurtlama akıntısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…