Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim atsana canımMeraba bende bu ayın 1nde ovulasyon testine başladım ayın 6 sından sonra sürekli pozitif çıktı dün idrar testi yaptım çok silik çıktı reglma 9 gün war sizce hamilelik var mi
Resim atsana canımMeraba bende bu ayın 1nde ovulasyon testine başladım ayın 6 sından sonra sürekli pozitif çıktı dün idrar testi yaptım çok silik çıktı reglma 9 gün war sizce hamilelik var mi
Resim atsana canım
Resim atsana canım
Adetin bitiminden kaç gün sonra başladın canım negatif çünkü hepsi
Silik çizgi zaten çıkıyor çünkü her kadında lh hormonu var önemli olan iki çizginin de aynı koyulukta olması şart ozaman pozitif diyoruz
Resim yükleyemiyorum sana kendi Ovülasyon testlerimi atayım tuhaf olan bendede hepsi pozitif
Doğru zamanda başlamışsın canım sana bakarak ben geç bile başladım 10 gün başladım bende bence devam et geç yumurtluyor olabilirsin sıvı almadan ve doğru saate yapıyorsun dimiAdetimi 5 gün geçmişti başladıgımda
Kan değeri 5 altı negatif kuzum testlerine göre yumurtlama olmamış devam denemeye kimisi adete yakın yumurtluyor12 de sıvı alımını kesiyorum saat 2 de yapıyorum
Kan degerimde de 2 çıktı normalde benim hep 0.100 falan çıkıyodu
Benimde çok 2 çıktığı hatta 2 küsür çıktığı oldu artık yaşaya yaşaya tecrübe oldu canım ondan diyorum umutlanıp üzülmeOlabilir arkadaşlarımda çok daha yeni oldugu içinde çok net belli olmaz falan dediler
Canım bu testlerin hepsi negatif maalesef daha yumurtlama olmamış 2 cizgi de aynı koyulukta olacak ve gebe olsan bile asla silik çıkmıcak yine aynı koyulukta olcak ovulasyon testleri bi yumurtlamada bi de hamilelikte kopkoyu cikar diger butun gunler silik ya da tek cizgi olarak çıkar devam et bence ovulasyon testine
Adet donemlerinde bi düzensizlik var mi yoksa mesela tam 28 gunde ya da tam 30 gunde bir olurum mu diyosunEdiyorum zaten ama yarısı tam koyu çıkıyo çizginin yarısı soluk
Tam ayın 20sinde oluyorum tam 1 ay sürüyo döngüm düzenliAdet donemlerinde bi düzensizlik var mi yoksa mesela tam 28 gunde ya da tam 30 gunde bir olurum mu diyosun
Hmm yumurtlama o zaman olmuş olması gerekiyo martın 20sinde adet olcaksan cunku genellikle yumurtlamadan 14 gun sonra adet kanaması gelirTam ayın 20sinde oluyorum tam 1 ay sürüyo döngüm düzenli