Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon da ilk denegim. Hamiş olma cabası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.239
4.208
133
Merhabalar 2 yillik evleyim ve hic korunmadim herkez gibi bende hemen hamis olurum saniyodum olmadi 2 kez aşilama yaptirdim ve farkli hastanelerde de muayene oldum eşimde bende ikimizde de sorun yokmuş guatirim var ama doktorlarim sorun olmayacagini sölediler bnde bu ay hic denemedigim biseyi deneyim istedim c life ve ovulasyon ttesti yumurtlamamda sorun yok du doktorlar öle diodu ama testleri anlayamiorum cunku hic kipkirmizi olmadi . Adet konusunda ise daha önce 32 ve 37 arasi oluodum hic duzenli olmadim son 3 4 aydir bi 17. Gun oluom bi 21.gun sirasi ile yani gunler kisaldi ama yine duzenli degil neden bilmiorum hastaneyede gitmedim zaten bu durumda gidemiyoruz . Bnde dusundum ki bu surecde belki bna yardimci olacak biri olur bi cok topige yazdim ama herkez farkli seyler yazio ewt cok da duzenli sivi tuketimi ve idrar tutma yapamadim ama nasip benm gibi bilmeyenler bilgi edinir ve bilenler de burda yardimci olur bilgi alis verisi yapariz die dusundum normal zamana gore 2 gun sonra adet olmam gerekiyo ama cok bi belirtim yok hayirlisi tuhaf olani testler kirmizi olmaya basladi . Sizde bi bakin ve yorumlayin mutsuz ve merak icindeyim sol kasigim biraz agrio o kadar hadi bakalim neler olcak.
Belki bigun bu yazilari okuyup bebegime mutlulugumla bakarim. Bi ani olur umarim.
Bu sekilde cok koyu olmadan hamis olan oldumu acaba ? Ve gecemi yoksa ögleden sonrami daha net belli eder testler? Vs bi cok soru var kafamda.

Eklentiler

• 20200423_175815.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 20200423_175738.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 30
Türkçe olmayan kelimelerle dolu yazın. Bunları düzeltmelisin.
-herkez
-hamis
-öle
-diodu
-oluom
-yazio
-ewt
Ovulasyon testlerinde de sıvı tüketimi çok önemli yoksa net çıkmıyor. Sabah ilk idrarla yapmayacaksın, sıvı tüketimini kesip 2 saat sonra testi yapacaksın. 13.00-16.00 saatleri arası test yapmak önerilir.

Ts ederm ama 2 senedir kullaniyorum bu siteyi ilk kez siz uyariyosunuz herkez kafasina gore saniyodum. Nys dikkat ederm saatlere ve sivi alimina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…