• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon belirtileri

Emrembsr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
19
57
3
30
Arkadaşlar ovulasyon döneminde sizde ne gibi belirtiler olmakta bende oluyormu inanın onun bile farkında değilim sizce ne gibi belirtiler olmakta pkolu bayanlar da daha mı farklı oluyor ne olur aydınlatın beni

Arkadaşlar ovulasyon döneminde sizde ne gibi belirtiler olmakta bende oluyormu inanın onun bile farkında değilim sizce ne gibi belirtiler olmakta pkolu bayanlar da daha mı farklı oluyor ne olur aydınlatın beni

Kasık ağrısı olur.
Adet dongunuz 30 gün ise 14.15.gun Yumurtlama zamaninizdir.

Benim adet dongum 28 günde bir ama hiç bir belirti yok acaba kistlerimden mı kaynaklanıyor
Bilemedim.13.14.gun takip edin vücudunuzu.agri sancı oluyormu,9.10.11.gunlerde akintiniza bakın.yumurta akı gibi uzayan sümüksü şeffaf bir akıntı ise 1-2 gün sonra yumurtluyorsunuzdur.
Hiç olmadı GittiGidiyor dan innoviata marka ovu testi alıp kullanın öyle saptayin

Bende akinti oluyor birde kasikta batmalar.. Gecen ay belirti olunca ovulasyon test yaptim pozitif cikti

Sumuksu akıntı gogus agrısı oluyo bende gecen ay yumurtlamadım buay 13.gunum dort gozle beklıyorum yumurtlmayı

Back